Web Analytics
scris marți, 28.09.2021

Deputatul Remus Mihalcea (PSD): „Credibilitatea actualei guvernări e zero!”

„Creșterea până la un nivel record a numărului de îmbolnăviri COVID este rezultatul bătăii de joc la adresa sănătății publice pe care o manifestă acest Guvern!

Deputatul Remus Mihalcea (PSD): „Credibilitatea actualei guvernări e zero!”

PSD a sesizat nu mai puțin de 7 (șapte) instituții ale statului în privința încălcării ordinare a normelor în vigoare prin organizarea congresului PNL, cu 5.000 de persoane într-o incintă, în plin scenariu roșu al Capitalei în care pentru restul populației nu sunt permise nici măcar protestele în aer liber cu mai mult de 100 de persoane nevaccinate!

CITEȘTE ȘI: Ministrul Agriculturii își anunță demisia: “Pentru Florin Cîțu, agricultura și industria alimentară nu au fost niciodată priorități”

Ce să înțeleagă oamenii, cum să mai reacționeze altfel decât cu furie și dispreț la sfidarea lui Iohannis, a lui Cîțu și a PNL, care fac exact ce interzic populației? Este revoltător ca, în vreme ce închid clasele cu 25 de elevi și compromit grav educația unei generații, cei de la putere să facă adunări cu mii de oameni care agravează pandemia. Degeaba se introduc restricții suplimentare. Degeaba se amenință, amendează ori promovează obsesiv apeluri la vaccinare. Credibilitatea actualei guvernări e zero!

CITEȘTE ȘI: Parcul Natural Văcăreşti a intrat în administrarea Primăriei Capitalei

Guvernul Cîțu trebuie să plece! Și va pleca, alungat de PSD!„ – este mesajul deputatului PSD de Argeș, Remus Mihalcea.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită