Web Analytics
scris luni, 23.08.2021

Deputatul Remus Mihalcea: ”Incompetența guvernanților duce la devalizarea bugetului României”

Dr. Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Incompetența guvernanților duce la devalizarea bugetului României din care se fac cheltuieli absolut nejustificate.

Deputatul Remus Mihalcea: ”Incompetența guvernanților duce la devalizarea bugetului României”

Guvernul s-a împrumutat zeci de miliarde de euro la dobânzi colosale și a alocat sume extrem de mari la rectificarea bugetară pentru plata celor 120 de milioane de vaccinuri contractate, dar a donat în ultimele luni aproape două milioane de doze de vaccinuri în valoare de peste 15 milioane de euro.

Cu banii achitați pentru vaccinurile pe care România le dă gratis altor țări, pentru că le expira termenul de valabilitate, se puteau cumpăra toate testele noninvazive pentru testarea periodică a copiilor care merg la școală și se puteau achiziționa milioane de teste pentru testarea gratuită a populației într-o acțiune mult mai eficientă de combatere a pandemiei.

În lipsa acestor teste, Guvernul își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie, pentru că a plafonat testarea, de aproape un an, la aproximativ 30.000 de probe pe zi”. 

CITESTE SI Deputatul Remus Mihalcea (PSD): „O eventuală impunere barbară a vaccinării obligatorii în rândul cadrelor medicale și dascălilor ar însemna încălcarea unor drepturi fundamentale!”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nu … c’ai vostri ar fi fost mai breji ; dara astia put de-a binelea/de fapt de-a proastelea … numai ciurucuri/o adunatura de hazna !

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită