Deputatul Remus Mihalcea: ”Incompetența guvernanților duce la devalizarea bugetului României”

de | 23.08.2021 09:26 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Dr. Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Incompetența guvernanților duce la devalizarea bugetului României din care se fac cheltuieli absolut nejustificate.

Guvernul s-a împrumutat zeci de miliarde de euro la dobânzi colosale și a alocat sume extrem de mari la rectificarea bugetară pentru plata celor 120 de milioane de vaccinuri contractate, dar a donat în ultimele luni aproape două milioane de doze de vaccinuri în valoare de peste 15 milioane de euro.

Cu banii achitați pentru vaccinurile pe care România le dă gratis altor țări, pentru că le expira termenul de valabilitate, se puteau cumpăra toate testele noninvazive pentru testarea periodică a copiilor care merg la școală și se puteau achiziționa milioane de teste pentru testarea gratuită a populației într-o acțiune mult mai eficientă de combatere a pandemiei.

În lipsa acestor teste, Guvernul își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie, pentru că a plafonat testarea, de aproape un an, la aproximativ 30.000 de probe pe zi”. 

CITESTE SI Deputatul Remus Mihalcea (PSD): „O eventuală impunere barbară a vaccinării obligatorii în rândul cadrelor medicale și dascălilor ar însemna încălcarea unor drepturi fundamentale!”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Nu … c’ai vostri ar fi fost mai breji ; dara astia put de-a binelea/de fapt de-a proastelea … numai ciurucuri/o adunatura de hazna !

Ultimele articole

Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni
Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni

Polițiștii au continuat controalele în societățile comerciale. Astfel că, în patru magazine din Câmpulung, agenții au descoperit comercianții care puneau la vânzare haine contrafăcute. 550 de articole vestimentare au fost identificate neconforme, iar vânzătorii s-au...


Loading RSS Feed