Web Analytics

Deputatul Remus Mihalcea (PSD): „O eventuală impunere barbară a vaccinării obligatorii în rândul cadrelor medicale și dascălilor ar însemna încălcarea unor drepturi fundamentale!”

de | 3.08.2021 02:17 | Actualitate, Politica si Administratie

„Probabil că doar acest gând se află acum în mințile celor din gașca de la guvernare. Ocupați să se ia la bătaie pe ciolan, la propriu, acești indivizi sunt singurii vinovați pentru eșecul prevenției, comunicării credibile și convingerii populației în privința vaccinării și combaterii pandemiei. Realitatea este că nu există campanii solide de informare legate de vaccinare! Doar vorbe goale

Nu, nu românii sunt vinovați pentru aceste lucruri și nici nu trebuie ca ei să sufere în utlimă instanță din cauza fracturilor de logică din acțiunile coaliției. O eventuală impunere barbară a vaccinării obligatorii în rândul cadrelor medicale și dascălilor ar însemna încălcarea unor drepturi fundamentale!

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Judocanul Alexandru Raicu, premiat de Consiliul Județean Argeș pentru participarea la JO Tokyo

 

 

 

 

Soluții corecte pentru stăpânirea și combaterea pandemiei ar fi testarea și vaccinarea voluntară. Cât despre testare, Guvernul Cîțu ar putea să ia exemplul Germaniei, unde oamenii au la dispoziție teste gratuite! Testarea frecventă are un rol cheie, însă costă bani din buzunarul românilor! Să ne imaginăm un dascăl cu salariu de 2.000 de lei lunar. Ca să poată profesa, acesta este nevoit să plăteasca 1.000 lei lunar pe teste.Și nu, eșecul nu este de când cu alegerile interne ale partidelor din coaliție, eșecul este de la bun început. Atât in ceea ce privește măsurile pentru gestionarea pandemiei în general, cât și în ceea ce privește exclusiv campania de vaccinare. Rezultatele se văd tot mai clar acum:
România este pe penultimul loc în privința vaccinarii din Europa, sub jumătatea mediei UE -> https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/…/vaccine-tracker… .

În loc de concluzii, un scurt test din partea românilor. Vine valul 4, domnule Cîțu:
1. A crescut numărul de paturi la terapie intensivă?
2. A crescut numărul de cadre medicale (medici ATI, pneumologi)?”, transmite deputatul PSD de Argeş, dr.Remus Mihalcea.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii