Web Analytics

Deputatul Remus Mihalcea: „Guvernul Cîţu trebuie să plece! Şi va pleca, alungat de PSD!”

de | 30.09.2021 13:25 | Actualitate, Politica si Administratie

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, a declarat că actuala guvernare are credibilitate zero, în contextul Congresului PNL.
„Creșterea până la un nivel record a numărului de îmbolnăviri COVID este rezultatul bătăii de joc la adresa sănătății publice pe care o manifestă acest guvern!
PSD a sesizat nu mai puțin de 7 (șapte) instituții ale statului în privința încălcării ordinare a normelor în vigoare prin organizarea Congresului PNL, cu 5.000 de persoane într-o incintă, în plin scenariu roșu al Capitalei, în care pentru restul populației nu sunt permise nici măcar protestele în aer liber cu mai mult de 100 de persoane nevaccinate!

Citește și Deputatul Remus Mihalcea (PSD): “O eventuală impunere barbară a vaccinării obligatorii în rândul cadrelor medicale și dascălilor ar însemna încălcarea unor drepturi fundamentale!”

Ce să înțeleagă oamenii, cum să mai reacționeze altfel decât cu furie și dispreț la sfidarea lui Iohannis, a lui Cîțu și a PNL, care fac exact ce interzic populației?
Este revoltător ca, în vreme ce închid clasele cu 25 de elevi și compromit grav educația unei generații, cei de la putere să facă adunări cu mii de oameni, care agravează pandemia.
Degeaba se introduc restricții suplimentare. Degeaba se amenință, amendează ori promovează obsesiv apeluri la vaccinare. Credibilitatea actualei guvernări e zero! ”Guvernul Cîțu trebuie să plece! Și va pleca, alungat de PSD!, a transmis deputatul Remus Mihalcea, de profesie medic.
M.S.

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „PSD va apăra în Parlament şi în instanţă drepturile vârstnicilor”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii