Web Analytics
scris joi, 02.09.2021

Simona Bucura-Oprescu: „PSD va apăra în Parlament şi în instanţă drepturile vârstnicilor”

Simona Bucura-Oprescu, deputatul PSD de Argeș, spune că refuzul guvernanților de dreapta de a aplica legea privind majorarea pensiilor ar putea fi urmat de o măsură la fel de cinică.
„Astfel, Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor, pe care îi amenință că vor fi obligați să dea banii înapoi la stat dacă pensiile lor au fost calculate greșit.
Cîțu a blocat majorarea punctului de pensie și a amânat recalcularea, iar acum îi aduce în pragul disperării pe bătrâni, cărora vrea să le ceară să returneze banii încasați în plus, până la momentul recalculării, deși legea în vigoare prevede că nu vor fi modificate pensiile în plată, chiar dacă sunt mai mari decât cele stabilite după recalculare! PSD va apăra în Parlament și în instanță drepturile vârstnicilor și cere coaliției de dreapta să înceteze această bătaie de joc!”, se arată într-un comunicat de presă.
M.S.

Simona Bucura-Oprescu: „PSD va apăra în Parlament şi în instanţă drepturile vârstnicilor”

Citește și Simona Bucura Oprescu: „Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor!”

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „Banii românilor sunt jucaţi de premierul bancher, Florin Cîţu, la ruleta alegerilor interne din PNL!”

 

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ho-ho … cocoana; d’apoi di si fujirati di la governare/di raspundere, precum Jigodia ponta’naintea voastra ?!

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită