Web Analytics

Simona Bucura-Oprescu: „PSD va apăra în Parlament şi în instanţă drepturile vârstnicilor”

de | 2.09.2021 13:21 | Actualitate, Politica si Administratie

Simona Bucura-Oprescu, deputatul PSD de Argeș, spune că refuzul guvernanților de dreapta de a aplica legea privind majorarea pensiilor ar putea fi urmat de o măsură la fel de cinică.
„Astfel, Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor, pe care îi amenință că vor fi obligați să dea banii înapoi la stat dacă pensiile lor au fost calculate greșit.
Cîțu a blocat majorarea punctului de pensie și a amânat recalcularea, iar acum îi aduce în pragul disperării pe bătrâni, cărora vrea să le ceară să returneze banii încasați în plus, până la momentul recalculării, deși legea în vigoare prevede că nu vor fi modificate pensiile în plată, chiar dacă sunt mai mari decât cele stabilite după recalculare! PSD va apăra în Parlament și în instanță drepturile vârstnicilor și cere coaliției de dreapta să înceteze această bătaie de joc!”, se arată într-un comunicat de presă.
M.S.

Citește și Simona Bucura Oprescu: „Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor!”

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „Banii românilor sunt jucaţi de premierul bancher, Florin Cîţu, la ruleta alegerilor interne din PNL!”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ho-ho … cocoana; d’apoi di si fujirati di la governare/di raspundere, precum Jigodia ponta’naintea voastra ?!