Web Analytics
scris miercuri, 26.10.2022

Deputatul Nicolae Pavelescu a fost socru mic

Nuntă mare în week-end-ul trecut, în familia unui argeșean foarte cunoscut. Nicolae Pavelescu, actual deputat PSD și fost președinte al Sindicatului Autoturisme Dacia mai bine de două decenii, a fost socru mic. Roxana, fiica soților Pavelescu, s-a măritat cu alesul inimii ei, băcăoanul Dragoș Bontea. Cei doi miri sunt IT-iști de profesie și amândoi lucrează pentru Google-Londra. Nunta s-a ținut la restaurantul Le Chateau din București, iar nașii celor doi tineri au fost Marilena și Florin Joița.

Deputatul Nicolae Pavelescu a fost socru mic

Invitații au fost de trei categorii: prietenii și rudele socrilor mici, cei ai socrilor mari și, nu în ultimul rând, ai mirilor, peste 90 de colegi de muncă și prieteni, veniți din Londra și din toată lumea. Dintre colegii de partid ai socrului mic nu puteau să lipsească Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și deputatul Simona Bucura Oprescu. Jurnalul de Argeș le urează mirilor ”Casă de piatră!”, iar părinților să se bucure de ei și să devină cât mai repede bunici.

Citește și Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: „Vom gândi realist noi măsuri de sprijin pentru populație și economie”

Citește și Oponentele lui Lasconi au fost nuntaşe la Măciuca

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *