Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: „Vom gândi realist noi măsuri de sprijin pentru populație și economie”

de | 8.08.2022 17:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Faptul că o instituție de talia Băncii Mondiale a semnat cu Guvernul României, prin Ministerul Finanțelor, o finanțare de 600 de milioane de euro pentru tranziţia la o economie verde reprezintă un semnal major de încredere în economia românească, afirmă deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu.

„Și recenta prognoză a Băncii Mondiale despre potențialul important de creștere economică a României în următorii ani se înscrie în aceeași categorie, sunt date și estimări importante pentru investitori și pentru ratingul nostru de țară. Însă, atâta vreme cât oamenii o duc greu din cauza creșterii prețurilor, o astfel de potențială performanță economică trebuie privită cu realism.

Citește și: Alina Gorghiu: „La ședința BPN nu s-a discutat despre ieșirea niciunui partid de la guvernare”

Asta va face în continuare PSD la guvernare: vom gândi realist noi măsuri de sprijin pentru populație și economie, soluții care să mai atenueze din impactul provocărilor economice multiple pe care le traversăm”, declară deputatul Nicolae Pavelescu.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed