Web Analytics
scris vineri, 02.09.2022

Oponentele lui Lasconi au fost nuntaşe la Măciuca

Spectacolul cu public denumit nuntă pe care l-a organizat George Simion, liderul AUR, a croit cale la Măciuca și pentru unii musceleni. Anca Coșa, cea care a iscat controlul Inspectoratului de Stat în Construcții la Bulevardul ”Pardon”, și-a luat costumul popular și s-a nuntit la căsătoria șefului de partid. În urmă cu câteva luni, George Simion a vizitat Câmpulungul și a spus că o susține pe Anca Coșa în disputele cu primărița Elena Lasconi.
Un alt membru AUR binecunoscut în Muscel, Mihai Eftimie, nu a ratat nici el ocazia de a se duce la nuntă. Mai ales că a fost aproape de George Simion dinainte de apariția AUR-ului, în susținerea ideilor unioniste ale acestuia.

Oponentele lui Lasconi au fost nuntaşe la Măciuca

Corina Scarlat este cea care analizează la sânge deciziile și propunerile Elenei Lasconi, combătându-le. Nici ea nu a lipsit de la evenimentul de la Măciuca, acolo unde s-a fotografiat cu un coleg de breaslă, realizatorul TV Victor Ciutacu.
Și fiindcă au fost joc și voie bună, printre cei prezenți la nuntă a fost remarcat și Puiu Tarbă, un coregraf renumit în Muscel.
C.I.B.

Citește și Liderul AUR Argeş: „S-au dat nişte mesaje şi oamenii au început să cedeze la presiuni”

Citește și Hopa! ONG-urile cu ştaif au început s-o tamponeze pe Lasconi! Primăria Câmpulung e abia pe locul 60 la transparenţa bugetară

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cumu-i … Maciuca-i si Pardon !
    Dara … vrem/nu vrem : tot in cooru’ lu’ Suru ramanem.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...