Web Analytics

Deputatul Ionuț Moșteanu (USR PLUS): Campania internă din PNL este despre care e cel mai antiuserist preşedinte!

de | 5.07.2021 15:12 | Actualitate, Politica si Administratie

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a afirmat că în campania internă din PNL este vorba „despre care e cel mai antiuserist preşedinte”.

Deputatul argeșean a mai adăugat că aşteaptă să se încheie Congresul PNL în care va fi aleasă conducerea liberală, astfel încât toată energia politicienilor să se concentreze asupra programului  actual de guvernare.

 

 

CITEȘTE ȘI: Sâmbătă și duminică, la Mioveni – etapa a III-a din Campionatul Național de Rally Cross

 

 

 

„Campania internă din PNL este despre care e cel mai antiuserist preşedinte. Unul zice că buna guvernarea e legată de numărul de cruci şi de mătănii. Celălalt nu zice nimic de biserică, dar dă 20 milioane din pix pe 10 iunie pentru Catedrala Mântuirii. Unul zice că e mai bine să lase primăriile la PSD decât să se alieze cu USR PLUS. Celălalt nu zice nimic de alianţe, dar umple PNL-ul de aleşi locali PSD. Ambii greşesc. Şi ambii greşesc cu bună ştiinţă, din calcule electorale interne. Eu o să trec peste declaraţiile de campanie internă pentru că avem o ţară de guvernat. Aştept să îşi termine PNL congresul şi să ne apucăm de treabă cu toată energia şi să vad că au toţi un singur focus – programul de guvernare”, a scris Moşteanu, luni, pe pagina sa de socializare.  (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole