Deputatul Daniel Constantin: „Sper ca adoptarea PNRR – ului să se facă cât mai repede”

de | 29.07.2021 14:20 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul liberal Daniel Constantin a făcut declarații despre economia românească și Planul Național de Redresare și Reziliență: „Ne îndreptăm în direcția bună. Sunt anumite semne pe care le dă economia, cu toate că noi toți ne așteptăm să fie cât mai evidente și să vină cât mai repede. Faptul că reușim să ținem deficitul bugetar în anumite limite ar trebui să ne bucure, pentru că asta ne credibilizează și în fața partenerilor externi, iar împrumuturile de rostogolire a împrumuturilor vechi se fac la dobânzi bune, având în vedere ce se întâmplă în economia mondială. Deci România, nu neapărat că se împrumută în plus, dar împrumuturile pe care le face pentru rostogolirea celor vechi se fac la dobânzi mult mai mici, ceea ce este foarte bine. Eu sper ca adoptarea PNRR – ului să se facă cât mai repede, nu trebuie așteptată luna august, atunci când nu e nimeni la Bruxelles – acolo e vacanță toată luna august. Este important să fie atrași acești bani cât mai repede, iar infuzia de bani în economie va aduce și acele elemente vizibile de care avem cu toții nevoie”, a declarat deputatul liberal în presă.

Citește și Adrian Miuţescu, reales lider al PNL Argeş: „Un preşedinte de filială nu va putea fi schimbat decât cu două treimi din Biroul Permanent Naţional”

Acest articol este despre: daniel constantin,deputat,economie,PNRR

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...