Web Analytics
scris joi, 15.12.2022

Deputatul Daniel Constantin a depus amendament pentru suplimentarea bugetului pentru irigaţii

Deputatul PNL Argeș, Daniel Constantin a depus, la Legea Bugetului, un amendament prin care se majorează, pentru anul 2023, bugetul pentru implementarea strategiei sectorului de irigații. Se dorește reabilitarea în ritm accelerat a sistemului de irigații în vederea reducerii pierderilor generate de secetă.
„Suma este necesară pentru reabilitarea sistemului de irigații și reprezintă diferența dintre suma alocată și suma prevăzută în mod expres în Legea nr. 269/2015”, se arată în amendamentul propus. Deputatul PNL susține că a făcut această propunere pentru un sistem mai bun al irigațiilor, având în vedere că în 2021 pentru irigații s-au plătit despăgubiri de sute de milioane de euro și s-a investit mai puțin.

Deputatul Daniel Constantin a depus amendament pentru suplimentarea bugetului pentru irigaţii

„S-au plătit anul trecut aproape 200 de milioane de euro despăgubiri în loc să ne ducem să investim cât mai mult pentru a reduce pierderile pe care le aveam. Adică mai bine dau bani la irigații să nu am secetă decât să dau despăgubiri după aceea. Este o chestiune destul de importantă”, a transmis Daniel Constantin.

Citește și Daniel Constantin, în continuare preocupat de sistemul irigațiilor

Citește și Deputatul Daniel Constantin, printre inițiatorii Legii arendei

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...