Web Analytics

Delegație din Bulgaria – Vizită de lucru la sediul central al Direcției Generale Anticorupție din România

de | 29.09.2022 13:09 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În ziua de 28 septembrie a.c.,  o delegație din Republica Bulgaria a efectuat o vizită de lucru la sediul Direcției Generale Anticorupție, având ca scop schimbul de bune practici în domeniul anticorupției și al integrității.

Citește și: Trimis în comisia de disciplină, avocatul Sabie s-a dezlănţuit pe grupul de WhatsApp al Baroului Argeş

Delegația a fost primită de doamna comisar-șef de poliție Manuela Popescu, director general adjunct al D.G.A., temele abordate fiind cadrul instituțional și competențele în domeniul prevenirii și combaterii corupției, precum și prioritățile și posibilitățile viitoare de colaborare în domeniul de referință.

Activitatea se desfășoară la inițiativa Agenției Naționale de Integritate, care găzduiește, în perioada 26 – 30.09.2022, o delegație din Republica Bulgaria, formată din 14 reprezentanți din cadrul Ministerului Justiției, Ministerului Internelor, Parchetului Districtual din Pleven, Inspectoratului Consiliului de Miniștri, Comisiei pentru Combaterea Corupției și Confiscarea Bunurilor Ilegale, precum și reprezentanți ai Training & Research Point, un O.N.G. activ în lupta împotriva crimei organizate și a corupției. 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole