Web Analytics

Delegație a PNL Argeș, în vizită de lucru la Bruxelles

de | 11.10.2022 14:48 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

O delegație a PNL Argeș, formată din primari, viceprimari și consilieri locali, condusă de prefectul Radu Perianu, efectuează zilele acestea o vizită de lucru la Bruxelles, cu scopul creșterii capacității administrative a localităților pe care le reprezintă.

Aleșii locali liberali au participat la discuții cu specialiști din cadrul Parlamentului European, pe tema fondurilor europene și a programelor Uniunii pentru dezvoltarea mediului rural. Este o certitudine că fondurile europene reprezintă șansa dezvoltării României, iar edilii din Argeș au fost încurajați și informați cu privire la mecanismele de absorbție a banilor europeni.

Citește și: SCANDALUL “BMW PENTRU POLIŢIE” IA AMPLOARE: Prietenul preşedintelui Iohannis, sponsor la USR şi PNL

Astăzi, gazdă le-a fost europarlamentarul Vlad Nistor, care este și membru în Comisia pentru Afaceri Externe a Parlamentului European. Eurodeputatul român le-a prezentat interlocutorilor săi din Argeș o radiografie a situației politice europene, în contextul agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei și a abordat subiectul aderării țării noastre la spațiul Schengen, care se apropie cu pași repezi de soluționare.

Concluzia reprezentanților administrațiilor locale, în urma consultărilor de la Bruxelles și a discuțiilor cu europarlamentarii și cu specialiștii din Parlamentul Europen, a fost că proiectele susținute cu fonduri europene reprezintă cheia dezvoltării comunităților.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *