Debut pentru Nicolae Dică la CS Mioveni. Remiză în meciul cu FC U Craiova

de | 14.01.2023 18:02 | Actualitate, Home, Sport

După ce a plecat de la FCSB, după doar 23 de etape, Nicolae Dică a semnat azi cu CS Mioveni. Nicolae Dică are o misiune imposibilă. După 21 de etape, CS Mioveni se află pe ultima poziție a clasamentului, cu doar 9 puncte acumulate, reușind doar o singură victorie. În cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat, tehnicianul a anunțat că obiectivul echipei este încercarea de a rămâne și în sezonul viitor în Superliga României.

Citește și: Bebelușul unei femei din Argeș, transportat la spital după ce căruciorul a fost izbit de o mașină, în Bistrița 

„Știu că mă așteaptă o perioadă dificilă, grea, dar sunt pregătit. Mă bucur că s-au gândit la mine, că au avut răbdare să mă aștepte pentru că au fost niște condiții pe care le-am pus. În momentul în care s-au îmdeplinit o parte dintre ele, cea financiară și cea cu jucătorii, am decis să vin.  Mă bucur că am adus jucătorii ieri, chiar dacă e târziu, pentru că avem o săptămână pentru a pregăti meciul cu Petrolul. Vor mai veni 3-4 jucători și acesta va fi lotul. E important că vin la o echipă din Argeș și-mi doresc ca acest județ să aibă două echipe în prima ligă. Nimeni nu ne dă nicio șansă, noi vom încerca. Chiar asta mi-a spus domnul primar încă de la prima discuție. ’Eu nu-ți impun obiectivul să rămâi în prima ligă, obiectivul e să încerci să rămâi cu Mioveni în prima ligă’. Și asta vom încerca. Am adus un mijlocaș de bandă, un fundaș central, un număr 10, ei au venit. Mai așteptăm un fundaș lateral și un mijlocaș ofensiv”, a spus Dică înainte debutul pe banca celor de la CS Mioveni.

Citește și: O fată de 13 ani a încercat să-și otrăvească o colegă. Cele două se certaseră din cauza unui băiat

După prezentare, Dică a condus primul meci din noua poziție. Argeșenii au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amicat disputat în compania formației FCU Craiova, pe teren propriu. Nicolae Carnat (min 17) a marcat pentru gazde, în timp ce golul craiovenilor a fost reuşit de Ricardo Grigore (45+2).

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *