Web Analytics
scris joi, 18.04.2024

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac şi Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar la Filarmonica Piteşti

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic extraordinar susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijor Tiberiu-Dragoș Oprea (prim-dirijor al Filarmonicii Pitești, fiind cofondator al instituției), solista Iana Novac (foto), pianistul Ștefan Doniga și Grupul Distinto. Același concert va avea loc și vineri, 19 aprilie, de la ora 19.30, în Parcul Lunca Argeșului.
„Vocea feminină a anului 2022”, „vocea de aur de peste Prut”, Iana Novac este soprana care a deschis drumul stilului pop-opera în România. Absolventă a Universității Naționale de Muzică București (secția canto clasic), are numeroase premii naționale și internaționale și a făcut parte și din trupa ASIA.

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac şi Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar la Filarmonica Piteşti

Ştefan Doniga este unul dintre cei mai apreciaţi pianiști ai generaţiei sale, colaborând cu instituții de cultură importante și susținând recitaluri și concerte în peste 20 de țări. Distinto este prima trupă pop-opera din România, înființată în 2005. Tenorii Octavian Dobrotă și Marius Olteanu și basul Mihai Radu, supranumiți „cei trei tenori ai României”, au primit premiul „Voci de Aur” la Gala Celebrităților din România.
Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 50 de lei sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.
M.S.

Citește și Semnal editorial. „O lume frumoasă, frumoasă…”, de Maria Chirtoacă

Citește și O piteşteancă îi învaţă pe tineri Street-Dance şi K-pop. Elevii Simonei Din s-au calificat la Campionatul Mondial de Dans din Olanda

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită