Web Analytics

DE ASTĂZI! Lucrețiu Tudor – desemnat city manager al Piteștiului

de | 7.12.2020 11:50 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea a anunțat că astăzi,, 7 decembrie 2020,, Lucrețiu Tudor a fost desemnat  city- managerul orașului. Primarul Gentea a explicat faptul că la baza desemnării au stat  studiile și competențele lui Lucrețiu Tudor, precum și convingerea că va lucra foarte bine cu el. 

CITEȘTE ȘI…DGASPC Argeş a susţinut o conferinţa de lansare a trei proiecte pentru dezvoltarea de noi servicii sociale

„Am venit în fața dumneavoastră și am promis un program de guvernare locală „#Pitești – aici vrei să trăiești!”.
Cuvântul dat este obligație morală pentru mine, așa că am adus în echipa mea oameni tineri cu mentalități progresiste, bine pregătiți profesional pe domeniile lor, care au confirmat în cariere și mai ales în funcții de top management, care au energie și putere de muncă, tineri care trăiesc în orașul ăsta și au miză! Lucrețiu Tudor este unul dintre ei. Este în avangarda unei echipe alături de care redefinim performanța administrației locale. De astăzi îl desemnez, conform legislației și deciziei anunțate, în misiunea importantă a administrării publice pentru unul dintre cele mai puternice orașe ale României, care va redeveni și unul dintre cele mai frumoase orașe din țară!”
## Cine este Lucrețiu Tudor? 
Lucrețiu Tudor are 39 de ani, este piteștean get-beget, a absolvit trei universități, cu specialități în științe economice, finanțe-bănci, drept și științe sociale. Are o experiență profesională și de management excepțională! Fost consilier al AOA Argeș, specialist al Direcției de Dezvoltare Regională și Relații de Colaborare și al Agenției de Implementare a Proiectelor de Dezvoltare ale județului Argeș din cadrul Consiliului Județean, comisar al Gărzii Financiare, inspector antifraudă, manager și reformator al Finanțelor Publice Argeș, se bucură de încrederea și respectul mediului privat, administrativ și al presei.
Lucrețiu Tudor este parte din echipa cu care, de astăzi, vom da cea mai mare bătălie prin rezultate: recâștigarea încrederii și respectului concetățenilor noștri!
O comunitate unită este o comunitate puternică!” – a precizat Cristian Gentea, primarul Piteștiului.
CITEȘTE ȘI….„Primar pentru o zi” la Câmpulung. Lăsconi şi-a scos la licitaţie postul…

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii