Web Analytics

De 1 iunie, concurs „cu dedicație” pentru cei mici organizat de PSD Argeș

de | 29.05.2020 08:59 | Actualitate, Politica si Administratie

1 iunie vine cu surprize pentru copiii din judeţ. Liderii PSD Argeş organizează un concurs, dedicat celor mici cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Concursul se desfăşoară pe trei categorii de vârstă, iar cei care vor obţine primul loc la fiecare categorie vor câştiga o bicicletă performantă.

„De ziua voastră, dragi copii din Argeș, lansăm o provocare inedită! Dacă vă pasionează fotografia sau pictura, postați pe peretele acestui eveniment cele mai frumoase lucrări ale voastre (puteți posta și fotografii ale lucrărilor voastre de pictură sau grafică). Imaginile cu cele mai multe like-uri vor fi premiate conform regulamentului de mai jos. Vă dorim mult succes!”

REGULAMENTUL CONCURSULUI DE FOTOGRAFIE “COPILĂRIA MEA”

Art. 1 Organizatorul concursului.

Concursul este organizat de Partidului Social Democrat – Filiala Argeș, denumit în continuare “Organizator”, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Toți participanții la concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit în continuare Regulament oficial). Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub condiția notificării publice prealabile modificării.

Art.2 Calendar de desfășurare:

Pregătire și lansare concurs în mediul online: 28 mai 2020.
Perioada de desfășurare a concursului/ transmitere fotografii: 28-31 mai 2020
Înscrieri: până la 31 mai 2020, ora 24.00
Jurizarea lucrărilor (Contorizare like-uri): 1 iunie 2020, ora 8.00
Anunţarea rezultatelor și premierea: 1 iunie 2020, ora 12.00

Art.3 Dreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoană cu vârsta între 6-18 ani cu domiciliul în județul Argeș. Participanții la concurs acceptă și se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs. Fiecare participant are dreptul de a înscrie o fotografie.

Art. 4 Tema – COPILĂRIA MEA

Această tematică își dorește să cuprindă esența copilăriei.
Fotografiile și picturile trebuie să pună în evidență lucrurile, locurile, oamenii sau valorile care conturează spiritul unui copil.

Art. 5 Condiții de participare

Participanții trebuie să posteze fotografiile și picturile pe peretele (wall) evenimentului creat pe pagina PSD Argeș. Fotografiile trebuie însoțite de titlul lucrării, numele autorului, vârsta acestuia și localitatea de domiciliu. Datele de contact ale participantului (nume complet, număr de telefon, adresa de email) vor fi trimise printr-un mesaj personal paginii PSD Argeș. Datele personale nu vor fi publice și vor fi folosite doar pentru înmânarea premiilor.
Participanții la concurs sunt rugați să furnizeze corect datele personale.
Participanţii trebuie sa aibă drept de autor sau drept de folosinţă asupra fotografiilor trimise în concurs.
Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care aceste fotografii nu aparţin celor care le-au trimis. Competitorii cedează dreptul de folosinţă, nu şi pe cel de proprietate, asupra fotografiilor trimise în concurs. Câștigătorii vor fi aleși în funcție de numărul de like-uri acumulate până la data de 1 iunie 2020, ora 8.00.

Art. 6 Specificații tehnice

• Să se încadreze în tematica aleasă
• Fotografiile pot fi alb negru sau color
• Colajele nu sunt acceptate. Fotografiile nu trebuie să conțină watermark-uri sau rame
• Adăugarea/scoaterea elmentelor în fotografie (cloning, healing, filtre art etc) nu este acceptată.

Nu vor fi acceptate fotografiile sau picturile care:
• Au influență rasistă, denigratoare la adresa unor persone sau a unor categorii socio-profesionale
• Au caracter violent, obscen, ofensator sau calomniator
• Promovează orice fel de discriminare, consumul de droguri, tutun și alcool
• Pot aduce prejudicii de orice fel cuiva
• Nu aparțin concurentului
• Conțin publicitate

Art. 7 Criteriile de jurizare

Jurizarea se va face în baza numărului de aprecieri (like-uri) înregistrate de fiecare fotografie până la data de 1 iunie 2020, ora 8,00. Lucrările câștigătoare vor fi lucrările cu cele mai multe aprecieri, pe fiecare categorie de vârstă, și vor fi afișate pe pagina PSD Argeș. Se vor afișa doar fotografia și numele persoanei, fără datele de contact ale acesteia. Datele de contact (e-mail și număr de telefon) vor fi folosite pentru atribuirea premiului.

Art. 8 Premiile

Se acordă pe categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani
Pentru fiecare categorie de vârstă se acordă câte 2 premii (2 biciclete una de băiat și una de fată). Marele premiu al concursului constă într-un echipament FC Argeș.

Art. 9 Drepturile de autor

Materialele înscrise trebuie să respecte legea drepturilor de autor, precum și drepturile de proprietate intelectuală și drepturile exclusive de orice altă natură recunoscute de lege. Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor înscrise în concurs sau să dețină drepturile corespunzătoare de utilizare cu privire la acestea. Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a înscrierii materialelor în acest concurs.

Art. 10 Forță majoră

Reprezintă caz de forță majoră, fără a se limita la acestea, și cu condiția să nu fie provocate sau favorizate de neglijența părții care îl invocă, evenimente precum: incendii, cutremure, inundații sau alte calamități naturale, schimbări sau reglementări ale legislației, incidente grave, război etc. Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forță majoră de către Organizator sau prin decizia Organizatorului, dar acestea vor putea fi realizate doar după ce Organizatorul a aunțat în mod oficial publicul.

Art. 11 Litigii și clauze finale

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți se vor rezolva pe cale amiabilă. Prin participarea la acest concurs, participantul confirmă faptul că a citit și a înțeles toate condițiile din Regulamentul de concurs și că le acceptă. Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord ca datele lor de identitate să intre în baza de date a organizatorului, acestea putând fi folosite pentru desemnarea câștigătorului și în activitățile de marketing ale organizatorului.

Art. 12 Contact

Pentru mai multe informații referitoare la concurs puteți suna la numărul:  0744.349.686.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii