Web Analytics

Dan Manu îl „urechează” pe directorul DJST Argeş

de | 27.04.2017 13:57 | Actualitate

achimescu

În şedinţa de colegiu prefectural de joi, 27 aprilie, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş a prezentat activitatea instituţiei. Timp de un sfert de oră, directorul Achimescu a citit după foi nişte date despre activitatea DJST Argeş.

După ce a terminat prelegerea, directorul executiv al DJST Argeş a fost „urecheat” de preşedintele Consiliului Judeţean pentru modul în care a abordat prezentarea activităţilor instituţiei.De asemenea Achimescu a fost mustrat pentru faptul că nu a făcut referire despre activităţile importante din sport ce vor avea loc în perioada următoare. „ Dvs vorbiţi despre activităţile pe care le-aţi întreprins. Dar ce n-aţi făcut, se vede!…”, a precizat preşedintele CJ Argeş

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a atras atenţia directorului DJST Argeş şi de modul în care a decurs conferinţa de presă a instituţiei din luna aprilie. Atunci directorul executiv Laurenţiu A­chimescu şi şeful Serviciului Bazelor Sportive şi de Agrement, Florean Vişan, au realizat o conferinţă privind exprimarea unui punct de vedere la acuzaţiile privind bunul mers al activităţii instituţiei, aduse de adjunctul Direcţiei, Adrian Bughiu. La conferinţă a apărut neinvitat şi Bughiu, iar conferinţa s-a transformat într-un circ ieftin.

„În prezentare nu faceţi nicio referire de conferinţa de presă de săptămâna trecută sau de activităţile pe sport ce vor avea loc în următoarea perioadă. De asemenea, faceţi referire în prezentare despre voluntariat, dar la dvs în instituţie nu am văzut niciun voluntar!”,a mai adăugat Dan Manu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii