Web Analytics

Dan Ionescu, preşedinte AOA Argeş: „E unul dintre oamenii cu care am reuşit să facem o privatizare esenţială pentru judeţ”

de | 14.04.2022 12:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania ”O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș continuă campania ”O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe”, în cinstea a ceea ce a reprezentat directorul general al Dacia pentru județul nostru. În ediția de săptămâna aceasta, am stat de vorbă cu Dan Ionescu, președinte al AOA – Asociația Oamenilor de Afaceri din Argeș.

”Constantin Stroe este una dintre marile personalități ale Piteștiului. Mai mult decât atât, a fost și un formator, pentru că mare parte a oamenilor de succes actuali din Argeș au trecut prin mâna dânsului. A construit și ACAROM, o asociație foarte importantă la nivelul economiei românești. Cred că și mediul economic, și nu numai au datoria să găsească cele mai bune soluții ca domnul Stroe să rămână în amintirea piteștenilor. Cred că un loc potrivit pentru amplasarea unui bust care să ne amintească de dânsul este zona fostei vămi, în fața ACAROM. Acolo ar fi foarte bine, pentru că a doua parte a activității sale și-a desfășurat-o în locul acela. Am lucrat cu domnul Stroe la Uzina Dacia. Era un om cu care aveai ce discuta, un om de normalitate. Dânsul a plecat de jos, de la muncitor, a făcut facultatea la seral. A fost un om care a știut să se facă respectat prin modul în care se purta cu oamenii. Rămâne 100% o amintire pentru Argeș. E unul dintre oamenii cu care am reușit să facem o privatizare esențială pentru județ.”

Citește și Rectorul Chirleşan propune ca strada Târgu din Vale să devină strada Constantin Stroe

Citește și Victor Jigman: „Vă propun ca parcul din Craiovei să se cheme Parcul Tineretului «Constantin Stroe»”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *