Dacia și autoritățile române contribuie la lupta mondială contra Ebola

de | 2.11.2014 11:03 | Actualitate

Dacia și autoritățile române contribuie la lupta mondială contra Ebola: șase vehicule Duster vor fi expediate în Africa pentru a sprijini demersurile Uniunii Europene.
Vehiculele au fost puse la dispoziția autorităților sâmbătă, 1 noiembrie 2014, la Mioveni, în prezența șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat. 
„Dacia a avut întotdeauna o relație foarte bună cu instituțiile publice din România. De aceea, ne alăturăm astăzi autorităților române și, implicit, autorităților europene în lupta contra Ebola. Noi am donat 2 vehicule Duster și am oferit un preț bun pentru alte 4 vehicule Duster pe care SMURD le-a achiziționat.

Mașinile vor pleca astăzi spre Rotterdam și sperăm să contribuie la eforturile pe care întreaga comunitate internațională le face pentru eradicarea Ebola. Acest demers se încadrează în politica de responsabilitate socială a Dacia și a Grupului Renault”, a declarat la predarea vehiculelor Cornel Mănucu, Director Direcție Vânzări Speciale  Dacia. 
D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii