Dacia Sandero, în topul preferințelor clienților privați, în Germania

de | 20.08.2021 09:54 | Actualitate, Economie, Home

Dacia Sandero a reușit să devină și în Germania lider al pieței, pe clasa B, în segmentul clienților persoane fizice, în iulie, în contextul în care Germania a traversat o lună de declin al înmatriculărilor de autoturisme. Dacia Sandero a reușit să puncteze și în Germania, în luna iulie, chiar dacă cea mai mare piață auto din Europa trece prin momente dificile, din cauza modificărilor legislative.  În iulie, Dacia Sandero a înmatriculat 2.226 unități,  din care 2.096 au fost reprezentate de clienți privați, fiind totodată și a cincea cel mai vândut autoturism din Germania. De altfel, și pe piața europeană Sandero a urcat după mai multe luni de absență în top 3. Modelul produs în Maroc și la Pitești a înregistrat o creștere de 19,2% în acest an, în Germania, cu un total de 10.346 de unități înmatriculate.

CITESTE SI 20 August 1968: Pe poarta uzinei de la Colibaşi (Piteşti) a ieşit primul autoturism românesc, Dacia 1100 

Acest articol este despre: #lider pe piata,dacia sandero,germania,vanzari

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni
Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni

Polițiștii au continuat controalele în societățile comerciale. Astfel că, în patru magazine din Câmpulung, agenții au descoperit comercianții care puneau la vânzare haine contrafăcute. 550 de articole vestimentare au fost identificate neconforme, iar vânzătorii s-au...


Loading RSS Feed