Web Analytics

Dacia Logan – inclusă de italieni în clasamentul „Cele mai urâte 10 mașini din ultimii 20 de ani”

de | 20.09.2021 11:03 | Actualitate, Economie

Italienii de la publicația Corriere della Sera au inclus Dacia Logan în top-ul celor mai urâte mașini din ultimii 20 de ani. Comentariile care au însoțit fotografiile au fost făcute pe un ton amuzant și n-au cruțat mărci de renume, inclusiv italiene.
Sub titlul „Cele mai urâte 10 mașini din ultimii 20 de ani: de la Logan la Multipla, de la Materia la Pt Cruiser”, pe site-ul corriere.it, care aparține publicației Corriere della Sera, a apărut o ierarhie a automobilelor socotite cele mai urâte din ultimele două decenii.

CITEȘTE ȘI: Argeșeanul Robert Glinţă a stabilit un nou record naţional la 50 de metri spate

Dacia Logan apare în acest clasament inedit, în care subiectivismul primează. În cazul Logan, estetica a vizat partea din spate. „În primii ani ai relansării mărcii de către casa franceză, estetica a fost, fără îndoială, sacrificată pe altarul listei de preţuri. Maşina era ieftină, dar aspectul său, mai ales în spate, cu siguranţă nu încuraja cumpărarea”, scrie publicația.

CITEȘTE ȘI: Sancţionat de FRF pentru că nu are licenţa PRO, Andrei Prepeliţă reacţionează: „Nu văd de ce aş fi amendat şi suspendat două etape! Am luat legătura cu avocatul şi am făcut contestaţie”

Fiat, Lancia, Opel, Nissan, Toyota şi Chrysler sunt alţi constructori luaţi peste picior în descrierile făcute diverselor modele. Automobilele n-au primit punctaje, astfel că locurile ocupate sunt aleatorii. Dacia se situează pe locul 4.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii