Web Analytics

Dacia a prezentat un nou concept: Dacia Manifest

de | 16.09.2022 10:55 | Actualitate, Economie, Home

Dacia a prezentat în cardul unui eveniment desfășurat la Paris întreaga sa gamă purtând noul logo. Totodată, marca românească a dezvăluit conceptul Manifesto, potrivit economica.net.

Citește și: Primarul din Mioveni, în continuare tranşant după ce Dacia-Renault i-a retras maşina de protocol: „Nici dacă ar mai aduce o maşină în faţa primăriei, n-aş mai accepta-o”

Într-o hală a aeroportului Le Bouget de lângă Paris – acolo unde are loc și vestitul show aviatic – Dacia a prezentat jurnaliștilor întreaga sa pleiadă de noutăți cu care va încerca să atragă atenția publicului la Mondial de l`Auto, expoziție care se va desfășura în capitala Franței între 17 și 23 octombrie.

Citește și: Primarul din Mioveni, ironic după ce Renault i-a luat Dacia de protocol: „Probabil că trebuiau mai mulţi bani în Franţa”

De departe cel mai interesant exponat al Dacia este conceptul Manifesto, un show-car în care sunt înglobate, conform lui David Durand, director de design Dacia, „cele mai bune inovații care ar putea ajunge pe viitoarele modele ale mărcii”.

Așadar, Dacia Manifesto Concept, nu este un vehicul care va ajunge vreodată pe șosele, ci doar un „laborator” de idei din care ar putea rezulta viitoare componente ale mașinilor de serie ale mărcii, mai scrie Economica.

Foto:automarket

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *