Web Analytics

Dacia a prezentat, la Paris, Duster Mat Edition

de | 19.10.2022 11:22 | Actualitate, Economie, Home

Salonul Auto de la Paris, cel mai important eveniment al toamnei din lumea auto, ne aduce o surpriză importantă din partea celor de la Dacia. Este vorba despre versiunea specială Duster Mat Edition, echipată cu o motorizare de 150 de cai și prezentată într-o vopsea mată. Producția acestei ediții speciale este limitată la câteva sute de exemplare, scrie Promotor.

Citește și: Salonul Auto de la Paris 2022: Dacia continuă să surprindă

Versiunea Duster Mat Edition se remarcă în primul și în primul rând prin vopseaua mată Grey Connect utilizată la exterior de designerii producătorului român cu sediul la Mioveni. Încercând să realizeze un contrast care să o facă și mai vizibilă în mulțime, cei de la Dacia au ales niște jante cu dimensiuni de 17 inci, o antenă și niște capace ale oglinzilor finisate în negru lucios.

Duster Mat Edition este complet echipată, fiind dotată printre altele cu un sistem de climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil cu diagonală de 8 inci, cameră multi-view și card hands-free.

Citește și: Târgul ”Toamna piteșteană” și-a pierdut din interes

La capitolul tehnic, trebuie spus faptul că versiunea Mat Edition este disponibilă exclusiv cu o unitate de motorizare TCe cu capacitate de 1.3 litri, capabilă să dezvolte 150 de cai putere. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate EDC, cu dublu ambreiaj.

Citește și: Unde se aprinde Focul lui Sumedru în Mioveni

Prea multe despre producția acestei versiuni nu se știu încă, cei de la Dacia preferând să anunțe numai că această versiune specială Mat Edition va fi replicată în doar “câteva sute de exemplare”. Mai știm, de asemenea, că cei interesați de această versiune vor putea plasa comenzi începând din prima parte a anului viitor. Din păcate, până la această oră nu avem informații nici despre prețul pe care îl va avea această versiune specială Duster Mat Edition, mai scrie sursa citată.

foto: Promotor

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *