Web Analytics

Dacă nu veneau şefii peste ei, cei de la PSD Câmpulung îşi lingeau rănile în continuare

de | 16.12.2021 14:20 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul Simona Bucura-Oprescu a preluat interimatul până la organizarea de noi alegeri în filiala musceleană

După ce doar un sfert dintre câmpulungenii prezenți la urne anul trecut au pus ștampila pe Liviu Țâroiu, iar numărul de consilieri locali PSD s-a înjumătățit, liderii de partid de la nivel județean au intervenit pentru a regla mersul haotic al filialei muscelene. Se impunea acest lucru și din cauză că, oricum, succesul din 2016 fusese unul conjunctural, după ce Călin Andrei își pierduse mandatul, iar Țâroiu preluase frâiele din postura de viceprimar.

Ce au făcut cei de la PSD Câmpulung în răstimpul scurs de la alegeri? ”Și-au lins rănile”, spune liderul județean Ion Mînzînă. Și ar fi continuat să și le lingă, mai ales că din rândul aleșilor locali a dispărut fostul primar, condamnat penal. De la fostul președinte de partid Gheorghe Marin nicio veste, așa că linsul rănilor era o preocupare permanentă la PSD Câmpulung.

Conducerea organizației a fost preluată interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, cea care se ocupă de organizarea structurilor de partid din județ. Iar țelurile mandatului acesteia trebuie să configureze un nou început pentru filiala PSD de la Câmpulung. Unitate între colegi, regenerare și rezultate sunt țelurile care, odată îndeplinite, ar trebui să ducă la reconstrucția organizației.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „Numărul naşterilor în primele nouă luni din 2021, cel mai mic din ultimul deceniu!”

Citește și Simona Bucura-Oprescu, coiniţiator al legii „pentru subţierea dosarului cu şină”: „Debirocratizăm România!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii