Cutremur în regiunea seismică Vrancea. Ce magnitudine a avut

de | 25.08.2021 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2,5 pe scara Richter s-a produs în această dimineață ( 25.08.2021) în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea.

CITEȘTE ȘI: Noi modificări în privința asigurărilor auto

Aşadar, un nou cutremur cu magnitudinea de 2,5 s-a produs miercuri în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. Conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului cutremurul s-a produs miercuri la ora 7.44 în zona seismică Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 2,5 şi s-a produs la adâncimea de 119 kilometri.

CITEȘTE ȘI: Loca – cel mai nou câine brevetat pentru avalanșă al Salvamont Argeș

„Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: 84 km E de Braşov, 95 km NE de Ploieşti, 102 km S de Bacău, 108 km V de Galaţi, 110 km NV de Brăila, 144 km N de Bucureşti, 169 km NE de Piteşti şi 181 km SV de Iaşi”, informează infp.ro.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: cutremur,institut,magnitudine,richter,seism,vrancea

Ultimele articole

Persoană lovită de o mașină, în Pitești
Persoană lovită de o mașină, în Pitești

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Târgul din Vale din Pitești. Din primele informații, aflăm că o persoană a fost acroșată de o mașină, pe trecerea de pietoni. La fața locului s-au deplasat Polițiștii Biroului Rutier Pitești și o...

Finala Cupei României la rugby va fi amânată
Finala Cupei României la rugby va fi amânată

Finala Cupei României la rugby, dintre SCM Timişoara şi CSM Ştiiţa Baia Mare, programată pentru 11 decembrie, va fi amânată din cauza carantinei impuse băimărenilor, în contextul apariţiei noii variante Omicron. Sportivii nu s-au întors încă din Africa de Sud, unde au...