Curtea de Apel Piteşti, cea mai mare dinamică a dosarelor noi în 2016 din ţară: nu mai puţin de 105.000

de | 3.03.2017 14:54 | Actualitate

Curtea de Apel Piteşti şi-a prezentat vineri 3 martie bilanţul pe 2016. Alături de preşedintele Curţii, judecătorul Gabriel Săndulescu, au fost prezenţi invitaţi de marcă: Bogdan Mateescu – membru în CSM, Andreea Uzlău-director adjunct la Direcţia Legislaţie în cadrul CSM, Luminiţa Ioana-decanul Baroului Argeş, Mihail Aldea-procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi chestorul Ionel Ispir, comandantul IPJ Argeş.

După cum spunea preşedintele Gabriel Săndulescu, Curtea de Apel Piteşti a avut anul trecut cea mai mare dinamică a dosarelor nou-intrate, nu mai puţin de 105.000, în creştere cu 14,56% faţă de anul trecut, depăşind în acest clasament Curtea de Apel Timişoara şi Curtea de Apel Braşov. Numai patru curţi de apel din ţară au înregisrat în 2016 creşteri ale activităţii.

Magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti au avut şi cea mai mare încărcare de dosare din ţară anul trecut: 789/judecător.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...