Web Analytics

Curs gratuit şi premiat de scriere creativă, la Centrul Cultural Piteşti

de | 18.11.2021 12:55 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești și Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Pitești pun bazele cursului (gratuit) de scriere creativă „Miron Cordun”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu. Cursul se va desfășura în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții, sâmbăta, între orele 12.0 -14.00, fiind invitați și scriitori piteșteni consacrați la nivel național (Nicolae Oprea, Mircea Bârsilă, Virgil Diaconu etc.).

Cele mai bune creații vor fi publicate în revista de cultură „Argeș”, urmând să fie organizate și lecturi publice susținute de cursanți. Anual, va fi desemnat un participant, care se va remarca prin propriile creații, spre a primi ca premiu un sejur gratuit de o săptămână în stațiunea Neptun, oferit de Uniunea Scriitorilor din România.
Înscrierile se fac începând cu data de 15 noiembrie 2021, la adresele de e-mail: cultcentre@yahoo.com și jeandumitrascu@yahoo.com, informează Jean Dumitrașcu.

Citește și A VI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică, Pictură-Grafică, organizată de Centrul Cultural Pitești, un mare succes!

Citește și Exclusiv. Alpinistul Teo Vlad povesteşte în Jurnalul de Argeş despre ultima ascensiune în Himalaya

 

 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii