Curs gratuit şi premiat de scriere creativă, la Centrul Cultural Piteşti

de | 18.11.2021 12:55 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești și Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Pitești pun bazele cursului (gratuit) de scriere creativă „Miron Cordun”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu. Cursul se va desfășura în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții, sâmbăta, între orele 12.0 -14.00, fiind invitați și scriitori piteșteni consacrați la nivel național (Nicolae Oprea, Mircea Bârsilă, Virgil Diaconu etc.).

Cele mai bune creații vor fi publicate în revista de cultură „Argeș”, urmând să fie organizate și lecturi publice susținute de cursanți. Anual, va fi desemnat un participant, care se va remarca prin propriile creații, spre a primi ca premiu un sejur gratuit de o săptămână în stațiunea Neptun, oferit de Uniunea Scriitorilor din România.
Înscrierile se fac începând cu data de 15 noiembrie 2021, la adresele de e-mail: cultcentre@yahoo.com și jeandumitrascu@yahoo.com, informează Jean Dumitrașcu.

Citește și A VI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică, Pictură-Grafică, organizată de Centrul Cultural Pitești, un mare succes!

Citește și Exclusiv. Alpinistul Teo Vlad povesteşte în Jurnalul de Argeş despre ultima ascensiune în Himalaya

 

 

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. La fața locului intervin de urgență pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. Momentan nu se cunosc...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...