Cum se apără fiul lui Adrian Mutu după scandalul ”Stau la coadă cu toți proștii?” de la spital

de | 31.10.2022 10:46 | Actualitate, Home

Mario, fiul fostului mare fotbalist și actual antrenor al Rapidului, Adrian Mutu, a fost implicat zilele trecute într-un scandal la un spital din Capitală.

Citește și: Băiatul lui Adrian Mutu, scandal în miez de noapte la spital

Tânărul a ajuns, alături de partenera sa la unitatea medicală pentru o durere dentară, dar, din cauza aglomerației, acesta nu a primit imediat tratamentul de care avea nevoie, astfel că Mario s-a enervat și ar fi țipat: ”Stau la coadă cu toți proștii?”, iar apoi a jignit personalul medical, motiv care dus la o intervenție a Poliției.
La câteva zile de la incident, tânărul Mario Mutu a decis să vorbească despre cele întâmplate la spital. Fiul lui Adrian Mutu a transmis că s-a lovit la dinte în timp ce participa la filmarea unui videoclip pentru o melodie a iubitei sale și că a fost deranjat la spital de faptul că toți pacienții erau ”ignorați” de personalul medical.
”Când am coborât din mașină, m-am lovit de portieră, căci i se deschideau ușile în sus. N-am știut, n-am fost atent și m-am lovit la un dinte. Așa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele și s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.Erau mulți pacienți care așteptau și care, poate, aveau probleme mai mari decât mine. Eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave.Toți pacienții erau ignorați și m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Polițiștii mi-au dat dreptate”, a declarat Mario Mutu pentru Click.ro.
Amintim că Mario este fiul lui Adrian Mutu din prima căsătorie, cu Alexandra Dinu.
Sursa foto: Instagram @iammarra444

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole