Web Analytics

Băiatul lui Adrian Mutu, scandal în miez de noapte la spital

de | 27.10.2022 20:34 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Miercuri noapte, Mutu Mario Alexandru, fiul fostului fotbalist Adrian Mutu, a chemat Ambulanţa pentru o durere de dinţi. Scandalul a început când echipajul medical nu i-a dat voie iubitei lui să meargă cu el în maşina Salvării. Ulterior, conflictul a fost aplanat şi pacientul transportat la spital, după ce se sunase și la poliție.

După aproximativ o oră, poliţiştii secţiei 26 au fost chemaţi iar de cei de la Spitalul Sf. Ioan, pentru că agenţii de pază nu se înţelegeau cu băiatul lui Adrian Mutu. De data aceasta, Mario Mutu era nemulţumit de faptul că a fost pus să aştepte aproximativ o oră pentru a fi consultat de un medic stomatolog, ulterior aflând că va fi transportat la un alt spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Antena3.

Citește și: Jihadul s-a amânat. Aurel Bălășoiu, invitat la „nunta de argint”a primarilor

„La data de 27 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 26 au fost sesizați prin apel 112, în jurul orei 5.00, cu privire la faptul că un bărbat, din Sectorul 4, este nemulțumit de faptul că nu i se permite accesul în ambulanța pe care o solicitase, unei alte persoane, pentru a fi transportat la o unitate medicală. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictul.

De asemenea, în jurul orei 6.00, unitatea medicală, la care a fost transportat bărbatul, a sesizat prin apel 112, faptul că acesta are mai multe nemulțumiri cu privire la personalul medical. Și în această situație, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictul”, precizează oamenii legii.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Baietul a copiat, fix ceea ce a vazut la „mai-marii” lui .

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *