Web Analytics

Cum să fii cea mai trendy? Trucuri practice și idei de stil

de | 15.07.2021 17:49 | Actualitate, Economie

Vezi acea fată sau femeie care atrage toate privirile pe stradă? Nu e neapărat frumoasă, dar are acel ceva care o face să se distingă de cei din jur. Secretul sau? Moda. Este stilată, cea mai cool și cea mai fashion. Iată câteva trucuri practice și idei de stil pe care să le pui și tu în aplicare.

Cum să fii cea mai trendy?

Anul acesta este unul foarte permisiv când vine vorba de combinații vestimentare. Conţinută să fie în tendinţe bluzele oversized, care asigură libertate de mişcare, pantalonii din în prietenoşi cu pielea, dar şi tricourile minimaliste care completează în mod natural orice ţinută casual – urbana. O garderobă completă, perfect funcţională trebuie să fie completată şi de tricouri cu imprimeuri are aduc energice ţinutelor sport şi relaxante.
Poartă imprimeurile. Poartă o piesă vestimentară mai simplă, de bază din garderobă. O pereche de blugi slim, bascheți albi și tricouri Nike. Pe https://answear.ro/h/tricouri-nike.html găsești numeroase variante și idei de stil. Apoi, poartă peste o geacă sau o cămașă cu imprimeuri. Vei vedea că rezultatul este cu adevărat magic.
Dar, imprimeurile se pot alege și pentru rochii, pantaloni, fuste sau salopete. Motivele în carouri, retro, geometrice, tropicale jungle sau japonizante sunt cea mai bună alegere.

Curele

Cum să fii cea mai trendy? Alte idei care să te inspire

Alege să porți o piesă vestimentară foarte la modă. Nu trebuie să îți schimbi dressingul în fiecare sezon. Pisele vestimentare mai clasice sau mai atemporale se pot purta mai multe sezoane.
Poți să alegi o it-piesă care se poate purta mai multe sezoane și care se poate armoniza cu mai multe haine de la tine din dressing. O pereche de pantaloni sport adidas poate să fie cea mai bună alegere, mai ales dacă ai un stil mai sporty. Ai numeroase optiuni de pantaloni Adidas dama pe answear.ro. Variantele propuse pot completa o garderoba moderna, în tendințe.
Poartă nuanța de roșu la unghii și la buze. Pe buze și pe unghii, nuanța de roșu mac este cea care te va ajuta să fii cea mai stilată și cea mai trendy.

Un accesoriu semnătură. Cu un astfel de accesoriu, nu trebuie să faci mare lucru deoarece este de ajuns pentru a-ți sublinia stilul. Un accesoriu de tip statement este cel care spune mai multe despre felul nostru de a gândi și despre gusturile noastre. Poți alege astfel un colier mai impozant, o brățară mai groasă, o cordeluță care să ne ducă cu gândul la anii nineties, poate să fie o borsetă mai trendy sau chiar rucsacuri adidas. Pe https://answear.ro/h/rucsacuri-adidas.html descoperi varietate și numeroase idei de stil.
Sneakerșii. Este un sfat de bază pe care nu ai cum să îl uiți. Poți alege să porți o rochie foarte simplă și să te încalți cu cei mai cool și mai trendy sneakerși. Vei vedea imediat cum vei avea o alură mai stilată. Alură, deoarece mersul și atitudinea sunt cele care se schimbă.

O piesă vestimentară vintage. Este foarte simplu. Nimic nu este mai fashion decât o piesă de designer mai vintage. Alege o piesă retro autentică și nu ai cum să dai greș. Trebuie însă să fie o piesă vestimentară mai forte și să se remarce ca un element central- o rochie, o cămașă sau un palton.
Poartă haine ample sus și mulate jos sau vice-versa. Adică în practică o cămașă boyfriend purtată cu o pereche de slim sau o pereche de pantaloni mai largi, cu talia înaltă de purtat cu cu un body. Doar haine mulate de sus până jos este too much. Sau doar largi te pot face să arați ca un sac.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii