Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

Cum a sărbătorit „Generația de Aur” performanța de la CM 1994

„Generația de Aur” – World Stars s-a terminat 3-2. După fluierul final, fiecare fost internațional al „Generației de Aur” a primit câte un trofeu personalizat cu numele lor gravat și o șampanie. Într-o atmosferă de sărbătoare, cu strigătele fanilor în fundal, jucătorii au agitat sticlele și au transformat stadionul într-o baltă plină de șampanie și amintiri. Trofeele au fost predate „Generației de Aur”, care și-a sărbătorit victoria într-un mod spectaculos, spre deliciul publicului.

Cum a sărbătorit „Generația de Aur” performanța de la CM 1994

Citește și: Universitatea Craiova – U Cluj, duminică, în barajul pentru accederea în Conference League

Într-o seară memorabilă pentru fotbalul românesc, echipa „Generației de Aur” a învins echipa „World Stars” cu scorul de 3-2, într-un meci disputat pe Arena Națională în fața a peste 50.000 de spectatori.  Scorul a fost deschis de către echipa „World Stars”, în minutul 21, după ce Giorgos Karagounis i-a livrat o pasă precisă brazilianului Rivaldo. Fostul atacant a înscris din prima, la colțul lung, fără să stea pe gânduri. Al doilea gol al partidei avea să fie tot de partea oaspeților, cu Goran Pandev în prim-plan, în minutul 28. În finele primei reprize, Gică Hagi l-a găsit pe Basarab Panduru, ce se afla într-o poziție promițătoare. Fostul internațional a trimis un șut elegant la care Dida a putut rămâne doar spectator. În actul secund, în urma unui penalty în minutul 64, Gică Hagi a reușit să egaleze, iar Costel Gâlcă a adus victoria Generației de Aur în minutul 72, cu o lovitură de cap, în urma unui joc de pase a antrenorilor actuali din Superliga României (Dorinel Munteanu – Gică Hagi – Costel Gâlcă).

Cei mai importanți fotbaliști din istoria echipei naționale a României au sărbătorit 30 de ani de la cea mai mare performanță obținută de țara noastră la un turneu final, calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1994, organizată în Statele Unite.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită