Web Analytics

Cum a petrecut prefectul Oprescu de ziua lui

de | 10.08.2014 20:34 | Actualitate

# Mihai Oprescu: ”Cel mai surprinzător cadou a fost un dulap de arme din fier de ultimă tehnologie”. Astăzi, pe 10 august, prefectul județului Argeș, Mihai Oprescu, își serbează ziua de naștere. Cu această ocazie, i-am solicitat un scurt micro-interviu, la care domnia sa ne-a răspuns cu amabilitate.
# La mulţi ani, domnule prefect! Câţi ani aţi împlinit?
– Am împlinit 35 de ani.
# Ce vă doriţi cel mai mult să vi se împlinească în acest an?
– Cel mai mult îmi doresc linişte sufletească şi sănătate pentru cei dragi.
# Veţi deveni şi tătic în scurt timp…
– Este un moment emoționant în viaţa fiecărui om.
# Care este cel mai surprinzător cadou pe care l-aţi primit?
– Până la acest moment (n.r. duminică, în jurul prânzului) am primit foarte multe urări şi flori. Dar, cred că cel mai surprinzător a fost un dulap de arme din fier, de ultimă tehnologie în materie. E un lucru pe care mi-l doream foarte mult, eu fiind şi vânător, şi pe care mi l-a dăruit familia.
# Aţi fost felicitat şi de persoane importante de la Bucureşti, cum ar fi premierul Victor Ponta sau vicepremierul Daniel Constantin?
– Am primit felicitări şi din partea domniilor lor, dar şi din partea multor persoane de aici din Argeş, precum preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău, primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, primarul Mioveniului, Ion Georgescu și foarte mulți primari de comune. De asemenea, am fost sunat de parlamentarii Radu Vasilică, Mircea Drăghici, Iani Popa sau Cătălin Teodorescu și de foarte mulți foști prefecți.
# Cum intenționați să marcați momentul?
– Suntem în drum spre Mihăești unde vom sărbători împreună cu familia și prietenii apropiați. Va fi ceva restrâns.
Ionuţ BURCEA

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii