Web Analytics
scris miercuri, 20.12.2023

Cum a fost la pomana porcului la Câmpulung, cu Mircea Lucescu

Lucescu, către Maria, fata lui „Țil” Popescu: „Eu sunt cel mai mare antrenor, dar Gicu Dobrin e cel mai mare fotbalist”
Patronul de la Ciobănașu’ spune că legendarul antrenor și familia fac și Revelionul la Câmpulung

Cel mai titrat antrenor de fotbal din România, Mircea Lucescu, și „patriarhul” presei sportive din țara noastră, Ovidiu Ioanițoaia, s-au aflat duminică, 17 decembrie, în Câmpulung, fiind oaspeții lui Constantin „Țil” Popescu la Restaurantul „Ciobănașu”. Motivul: ei au participat la tăierea unui porc, apoi s-au delectat cu țuică de Muscel și cu bunătățile de la pomana animalului sacrificat. Familia Mircea și Neli Lucescu își va petrece și Revelionul la „Ciobănașu”, după cum ne-a confirmat într-un interviu dl. „Țil” Popescu, nimeni altul decât finul regretatului fotbalist de legendă Nicolae Dobrin.

Cum a fost la pomana porcului la Câmpulung, cu Mircea Lucescu

Vă felicit, d-le „Țil” Popescu, pentru pasiunea dv pentru fotbal și pentru că știți să-i prețuiți pe oamenii valoroși ai acestui sport. Am aflat că Mircea Lucescu a fost duminică pe la dv, la pomana pocului…

– Nu mai am eu treabă cu fotbalul, dar prieteniile cu fotbaliștii au rămas. Mi-a făcut mare plăcere să discut cu dl Lucescu despre Augustin, despre ARO Câmpulung (echipă la care „Țil” Popescu a fost președinte – n.a.). Și-a adus aminte că aveam o echipă extraordinar de bună, că a fost și el pe stadion, mai multe lucruri…

Despre Dobrin ați discutat?

– Am vorbit, da, cel mai mult, despre Gicu Dobrin. Pe aia mică, pe fii-mea, care are 11 ani, am chemat-o să mănânce și ea o bucățică de șorici și i-am zis: uite, domnul Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor. Dar aia mică mi-a spus: „Tată, m-ai mințit toată viața că Gicu Dobrin e cel mai mare, acuma îmi zici că nea Mircea e cel mai mare!…” Păi, dacă eu toată viața eram cu „Gicu în sus”, „Gicu în jos”… Dar nea Mircea i-a spus: „Nu, Marie, eu sunt cel mai mare antrenor, dar Gicu e cel mai mare fotbalist… (râde).

De când vă cunoașteți cu Mircea Lucescu?

– Ne cunoaștem mai demult. De pe vremea când eram eu la Sinaia, manager la Internațional. L-am cunoscut în perioada aia, am rămas într-o relație bună cu dânsul. Am rămas impresionat că a venit vorba de Dinamo – normal, că a stat atâtea ore – și și-a adus aminte de cel mai serios membru al Consiliului de Administrație de pe vremea când era echipă de fotbal și club puternic; era un argeșean, nea Nae Berechet.

Dl Lucescu va veni și de Revelion la „Ciobănașu”?

– Da. Vine sigur. Face Revelionul la Câmpulung”

Citește și Tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești va fi dat în folosință pe 23 decembrie

Citește și Tichetele educaționale de 500 de lei nu vor ajunge la elevi de Crăciun și nici până la finalul acestui an

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *