Web Analytics

Cu ”zero lei” la buget, Direcția pentru Sport și Tineret ne mirăm cum mai există!

de | 27.10.2022 15:52 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Liviu Popescu, director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș, s-a aflat joi, 27 octombrie, la ședința Colegiului Prefectural, într-o situație deloc comodă, ca să nu-i spunem de-a dreptul ingrată. A trebuit să prezinte raportul de activitate pe un an al instituției – împărțită, teoretic, în două: sport și tineret – în condițiile unui buget de ”zero lei”!

Citește și: Teatrul de Vară din Parcul Ștrand a trecut în administrarea Filarmonicii Pitești

Și, totuși, el s-a comportat onorabil, vorbind deschis în fața prefectului Radu Perianu și a altor directori de instituții deconcentrate despre, pe de-o parte, organizarea a 19 competiții sportive, pe șapte ramuri sportive, iar pe de alta, despre mici investiții în centrul de agrement de la Nucșoara (lenjerie), din venituri proprii!!! Din șase astfel de centre, în Argeș mai funcționează trei!

Din lipsă de buget nu a fost organizată în Argeș nicio tabără tematică sau națională pentru tineri! Tot ce s-a făcut pentru tineri a avut la bază activitatea de voluntariat. În condițiile de ”buget zero”, evident că și utilitățile sunt plătite cu greu! Tragic!

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *