Cu o zi înainte să schimbe prefixul, Flori Grigoraş a lansat încă patru proiecte europene

de | 4.07.2012 22:43 | Actualitate

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Hotelul Victoria, specialista în proiecte europene Florentina Grigoraș a anunțat, marți, 3 iulie, lansarea oficială a patru noi proiecte, de a căror elaborare se ocupă firma sa de consultanță, Andralex SRL, dar și închiderea oficială a unui proiect de mare succes, implementat de Primăria comunei Râca. La conferință au fost prezenți Gheorghe Marin, subprefectul județului, Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia, dr. Marcel Buzatu, medic ginecolog, Sebastian Pupăză Roșu, primarul comunei Stolnici, cel care pregătește pentru luna septembrie „Călușăreii”, un festival cu  impact național, Georgel Burcea, primarul comunei Râca, Gabriel Moiceanu, managerul societății ADI Servsal SRL, reprezentanți ai beneficiarilor și manageri de proiecte.

Anca Lupeș a vorbit despre proiectul Holograf

Unul dintre proiectele a căror lansare a fost anunțată în cadrul evenimentului a fost cel al SC Holograf Production, reprezentată de Anca Lupeș, având ca obiectiv achiziționarea, din fonduri europene, a unei scene pentru celebra trupă rock Holograf. „Nu vă poate spune nimeni mai bine decât un artist cât de important este echipamentul tehnic pentru realizarea unui spectacol”, a spus Anca Lupeș. Proiectul înființării centrului medical Ortogin, al medicului ginecolog Marcel Buzatu, a ajuns la final, fiind încă unul dintre proiectele din portofoliul echipei Florentinei. „Prin acest proiect m-am împlinit profesional, vizavi de condițiile în care pot să-mi desfășor activitatea”, a mărturisit doctorul Marcel Buzatu. Zoli Toth, unul dintre colaboratorii echipei de la „Andralex”, este cel care a implementat mai multe proiecte europene pentru dezvoltarea turismului în județul Argeș și promovarea Cetății Poienari și a Muzeului Golești.

A mai fost anunțat un proiect al unei societăți de IT din București, aflat în stadiul de implementare. Este vorba despre inițiativa unui grup de programatori de creare a unei platforme soft pentru comunitate, eAsociatie, cu ajutorul căreia să se rezolve problemele care apar la nivelul asociațiilor de proprietari. „Este un proiect de anvergură națională. Avem nevoie de niște resurse foarte puternice de echipamente, pentru că va fi un site ce va genera un trafic foarte mare”, a spus Radu Davidescu, managerul de proiect. Societatea dorește extinderea afacerii sale și în municipiul Pitești. Au fost prezentate și celelalte proiecte de succes finalizate de echipa „Andralex”, iar la final Flori Grigoraș a primit felicitări, nu doar pentru reușitele profesionale, ci și cu ocazia zilei sale de naștere.
Adriana Gândilă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii