Web Analytics

Cu bugetul secătuit, Câmpulungul scoate bani din târguri

de | 11.10.2017 17:39 | Politica si Administratie

3 taraba campulungRămas cu vreo şase mii de lei în bugetul municipiului, după ce a plătit 55.000 de lei să mute stâlpul din mijlocul drumului, primarul Liviu Ţâroiu încearcă să scoată bani din piatră seacă – fără succes! – şi din închirierea spaţiului public pentru organizarea unor manifestări considerate a fi dedicate toamnei.

Aşa s-a făcut că săptămâna trecută a fost aglomeraţie pe Bulevardul „Pardon”, cauza fiind constituită de montarea unor tarabe pe care au fost expuse la vânzare brânză, chiloţi, pastramă, ardei şi goblenuri. O firmă din Bucureşti a poposit la poalele Mateiaşului, a închiriat spaţiul cu patru lei pe metru pătrat şi l-a retransmis spre folosinţă diverşilor comercianţi şi producători.
Şi nu va fi singurul târg amenajat în această perioadă, fiindcă urmează a doua ediţie a „Toamnei muscelene” la care îşi va face (re)apariţia partenerul deja obişnuit de distracţii, cel din Dâmboviţa.
La finalul anului trecut, Câmpulungul avea o rezervă bugetară de peste douăzeci de milioane de lei. În cursul lui 2017, toţi bani au fost utilizaţi în special în domeniul investiţiilor, dar cu finalizare constând doar în documentaţii tehnice şi proiecte.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii