Web Analytics

CS Mioveni s-a calificat în grupele Cupei României

de | 28.09.2022 21:48 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni s-a calificat în grupele Cupei României, după ce a învins cu scorul de 4-0 pe CSM Reşiţa. Elevii lui Flavius Stoican au marcat câte două goluri pe repriză. Coşereanu şi Ene din penalty în primul act şi Krasniqi și Burlacu în repriza a doua. CS Mioveni a obţinut astfel calificarea şi va juca în grupele acestei competiţii.

Citește și: Municipiul Câmpulung a găzduit Campionatul Național de Bob


Galben-verzii sunt cei care au dominat încă din primul minut al meciului. Iar în minutul 22 deschid scorul prin Coșereanu, care înscrie cu capul din careul mic după o centrare din stânga. La finalul primei reprize, tot argeșenii sunt cei care înscrie pentru a doua oară. În min 41, Buziuc cade în careu după ce Rimovecz ii pune mâna în gat, iar arbitrul dă penalty. Ene transformă cu siguranță pe jos, cu un șut puternic în dreapta portarului.
În repriza a doua, tot argeșenii încep în forță. În câteva minute, reușesc să și înscrie. În min 52, Blănaru oprește un balon la 16 m, pasează pentru Krasniqi care șutează în plasă. Iar galben-verzii nu se opresc. În min 75 marchează pentru 0-4. Burlacu rămâne singur la 16, pătrunde și trage pe lângă portar.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole