Web Analytics

CS Mioveni, prima echipă calificată în sferturile Cupei României

de | 11.11.2022 17:47 | Actualitate, Home, Sport

Galben-verzii au învins cu 1-0 pe FC Botoșani și având victorie și în prima etapă,1-0 la Oțelul, au urcat pe locul 1 în Grupa B. În aceeași grupă, UTA a învins în această rundă cu 3-1 pe Gloria Buzău, iar Oțelul și FCSB au făcut egal, 0-0.

În ultima etapă CS Mioveni joacă cu UTA, care are 4 puncte și e pe locul 2, iar FC Botoșani care e pe 3 cu 3 puncte joacă cu FCSB. Dacă Mioveni, câștigă sau face egal rămâne pe primul loc. Dacă pierde cade pe doi, iar UTA urcă pe prima poziție cu 7 puncte. În plus dacă Botoșani învinge FCSB, argeșenii și moldovenii ajung la egalitate de puncte, 6, dar galben-verzii rămân pe doi și se califică în sferturi de pe această poziție, deoarece criteriul de departajare în acest caz este meciul direct, iar Mioveniul a învins pe Botoșani cu 1-0.

Citește și Regularizarea facturilor la energie electrică se va face în februarie 2023

Așadar, indiferent de rezultatul din ultima etapă, CS Mioveni merge în sferturi, miza ultimul meci fiind însă aceea că, dacă termină grupa pe locul 1, echipa lui Marius Stoica va juca în faza superioară pe propriul teren.

Pentru CS Mioveni nu este o surpriză calificarea în sferturi, echipa mai evoluând în această fază și în alte rânduri. În sezonul 2017-2018 galben-verzii au fost eliminați în sferturi de FC Voluntari. În sezonul 2014-2015 au pierdut tot în sferturi cu CFR LCuj, 3-4 la Pitești, iar în 2007-2008 au fost eliminați de CFR Cluj în semifinale.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *