Web Analytics

CS Mioveni, obligată să câștige cu FC Hermannstadt

de | 31.10.2022 08:51 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni va juca azi, de la ora 18, cu FC Hermannstadt, duelul urmând a conta pentru runda a 16-a din SuperLigă. Meciul de la Mioveni va fi arbitrat de Sebastian Colțescu. În tur, sibienii s-au impus la scor de neprezentare, 3-0.

CS Mioveni se află pe ultimul loc în SuperLigă, având doar 8 puncte în clasament. Argeșenii vin după o remiză albă pe teren propriu cu FC Botoșani, rezultat prin care au bifat al șaselea meci consecutiv din campionat fără victorie. De altfel, singurul succes al galben-verzilor în această ediție a fost la Sf. Gheorghe în runda a 9-a scor, 1-0. Presiunea este pe echipa lui Flavius Stoican, care este condamnată să câștige cele trei puncte puse în joc  în încercarea de a mai recupera din ecartul de 8 puncte care o separă de UTA, formație aflată pe locul 14, loc ce duce la baraj.

Citește și: Flavius Stoican, antrenor principal CS Mioveni: „Nu am ce să le reproşez jucătorilor din punct de vedere al determinării, al atitudinii…”

Cu un început excelent în prima parte a turului de campionat, formația pregătită de Marius Măldărășanu, FC Hermannstadt începe lupta pentru un loc în play-off de pe locul 5. În runda precedentă, FC Hermannstadt a terminat la egalitate partida cu FC U Craiova, scor 1-1.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *