Web Analytics
scris duminică, 13.03.2022

CS Mioveni, furată iarăși de arbitraj. A pierdut la Sepsi după ce a condus 80 de minute

CS Mioveni pierde trei puncte prețioase în deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce le-a avut în buzunar timp de 80 de minute. Ba a supraviețuit și unui penalty discutabil acordat gazdelor în finalul primei reprize, în minutut 44, dar apărat spectaculos de portarul Iustin Popescu.

CS Mioveni, furată iarăși de arbitraj. A pierdut la Sepsi după ce a condus 80 de minute

A marcat Balaur pentru galben-verzi în minutul 38, iar pentru gazde Tudorie în minutele 80 și 86, plus Ștefănescu în minutul 90 +3.

Citește și: Studentă la jurnalism la Universitatea Piteşti, Vlada din Odesa şi-a spus drama de refugiat în redacţia Jurnalului de Argeş

Al doilea gol al gazdelor, cel care a marcat trecerea în avantaj a celor de la Sepsi, a fost înscris dintr-o flagrantă poziție de offside, lucru subliniat și de comentatorul de la Digi Sport, Vali Moraru. Mitrea a dat o centrare impecabilă, tip covrig, în careul Mioveniului, iar Tudorie a trimis precis cu capul mingea în plasă, însă era cu umărul în poziție afară din joc, poziție nesancționată însă de asistentul Ionel Valentin Dumitru.

Luând în calcul că și centralul Horia Mladinovici a acordat foarte ușor un penalty gazdelor în min. 44, când mai mult Mitrea s-a ciocnit de Sanoh, putem spune că mica echipă a Mioveniului a fost din nou „lucrată” de arbitraj.

Măcar un punct merita Mioveniul, care a jucat bine și organizat în marea parte a timpului de joc. Ba chiar în repriza a doua, între minutele 60-75, CS Mioveni a avut încă două ocazii prin care se putea desprinde la 2-0, însă n-a fost să fie.

Păcat, fiindcă argeșenii n-au jucat rău si au arătat și atitudine foarte bună pentru un joc în deplasare. Dar, cum spuneam, dacă Sepsi n-ar fi trecut în avantaj printr-un gol marcat din offside, oaspeții puteau pleca măcar cu un punct, esențial în lupta pentru rămânerea în Liga I.                        

Relevantă pentru strâmbătatea cu care a judecat brigada de arbitraj e și declarația antrenorului Alexandru Pelici la Digi Sport, după terminarea partidei: “Nu îmi place să le acord alibiuri jucătorilor, dar nu pot să nu le iau apărarea atunci când merită. Nu e doar în jocul ăsta, cu Craiova au fost două goluri din ofsaid și penalty neacordat la Buziuc. La UTA am avut penalty și eliminare, în schimb ia Balaur galben. 

Citește și: Culmea! Proprietarul unui bloc de 5 etaje din Piteşti îi dă în judecată pe vecini

Astăzi, golul 2 vine într-un moment foarte important, din ofsaid. Dacă tot e campionatul celor care strigă mai tare, putem spune și noi aceste probleme, cu bun simț. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, jucăm până la capăt, încercăm să ne batem pentru locul 12. Lupta merge înainte. Dacă nu, vom juca baraj”.

Gabriel Grigore                                                    Foto: GSP  

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *