„CS Mioveni este o echipă retrogradată şi resemnată!”

de | 17.05.2012 19:40 | Sport

# Declară Marin Radu II, antrenorul principal al galben-verzilor.
# Ce v-a determinat să acceptaţi funcţia de antrenor la CS Mioveni, o echipă care a adunat doar 12 puncte în Liga I în acest sezon?

– În primul rând vreau să vă spun că eu sunt angajat al acestui club încă din iarnă. Eram antrenor la Centrul de Copii şi Juniori şi acum mi s-a dat o altă funcţie la CS Mioveni.
# Deci sunteţi antrenorul principal al galben-verzilor?
– Eu sunt antrenor principal, iar colaborator, cel care mă va ajuta în activitatea mea, este Telu Stancu.
# Care este înţelegerea pe care aţi semnat-o cu CS Mioveni pentru noua dvs funcţie din cadrul clubului?
– Eu am preluat funcţia de antrenor principal la CS Mioveni pentru ultimele etape din acest campionat. După aceea vom vedea. Cert este că voi rămâne angajat al CS Mioveni, fie antrenor principal, fie antrenor la Centrul de Copii şi Juniori. Nu ştiu ce se va întâmpla în liga secundă!

„Am venit la Mioveni cu scopul de a aduce cât mai multe puncte în aceste ultime etape”

# Care este atmosfera la echipă?
– Ce să vă spun? CS Mioveni este o echipă retrogradată şi resemnată!
# Care este obiectivul dvs?
– Dat fiind situaţia în care ne aflăm şi anume că nu am îndeplinit până acum nici măcar baremul de minim 25 de puncte în Liga I şi plecăm la drum cu un handicap de 13 puncte în liga secundă, eu am venit pe această funcţie cu scopul de a mai aduce puncte.
# Aţi afirmat că Telu Stancu este colaborator al dvs. De ce nu este antrenorul secund al dvs?
– Telu Stancu este şeful Centrului de Copii şi Juniori şi îndeplineşte funcţia de director tehnic în cadrul clubului şi de aceea dumnealui este un colaborator al meu şi automat un om care mă ajută pe mine în îndeplinirea obiectivului mai sus menţionat.

„Suporterii din Mioveni sunt supăraţi şi au toate motivele să fie supăraţi”

# Ce modificări aţi făcut în lot şi ce planuri aveţi în vedere?
– Deocamdată nu putem vorbi de planuri de viitor pentru că noi nu vrem decât să adunăm cât mai multe puncte pentru a nu pleca în liga secundă cu un handicap foarte mare. Nu ştim deocamdată cine va pleca sau cine va veni. Eu cel puţin mă voi baza pe toţi jucătorii pe care îi avem în lot. De fapt, nici nu am discutat cu conducerea despre eventualele modificări din lot. Eu mă bazez pe toţi fotbaliştii Mioveniului în aceste ultime etape care au mai rămas de disputat în Liga I.
# Dle profesor, sunteţi al şaptelea antrenor al Mioveniului în acest sezon şi de aceea vă întreb cum percep acest aspect jucătorii?
– E cât se poate de limpede că fotbaliştilor nu le e deloc bine că se tot schimbă antrenorii, dar asta este situaţia şi cred că şi ei au înţeles acest lucru.
# Aţi mai ajuns la finala Ligii Europa de la Bucureşti?
– Din păcate nu am mai ajuns şi într-un fel îmi pare rău pentru că am discutat cu cineva care a fost la meci şi care mi-a spus că a fost ceva extraordinar. Dar am urmărit partida la televizor. Cred că dacă nu eram numit antrenor principal la CS Mioveni mă duceam cu siguranţă la această finală, dar şi la sărbătoarea Stelei.
# Ce aveţi dvs de transmis iubitorilor fotbalului din Mioveni?
– Suporterii din Mioveni sunt supăraţi şi au toate motivele să fie supăraţi, dar eu cred că adevăraţii suporteri trebuie să fie lângă echipă, alături de problemele echipei. Supărarea este evidentă, iar eu sunt conştient de acest lucru! Până la urmă aşa este în fotbal… Şi, credeţi-mă, ştiu despre ce este vorba! Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii