Web Analytics
scris duminică, 14.08.2022

CS Mioveni – CS Universitatea Craiova 0-1. Penalty ratat și gol anulat de VAR

CS Mioveni a pierdut meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0, disputat pe Stadionul Municipal din Severin. În prelungiri, Liviu Antal, mijlocașul argeșenilor, a ratat de la punctul cu var.
Oltenii au dominat de la început, iar argeșenii au acceptat statutul de asediați. În minutul 37, gazdele deschid scorul prin Ivan, care preia mai întâi pe piept la marginea careului și apoi șutează lobat din intoarcere, mingea oprindu-se în vinclu
În minutul 79, 2-0 pentru Craiova. Gazdele înscriu din nou prin Rivaldinho, care pleacă din poziție supectă de ofsaid. Faza este analizată VAR. Golul este până la urmă anulat pe motiv de ofsaid. Scorul rămâne 1-0 pentru U Craiova.

CS Mioveni – CS Universitatea Craiova 0-1. Penalty ratat și gol anulat de VAR

Citește și: CS Mioveni joacă mâine la Severin cu Universitatea Craiova


Arbitrajul video a intervenit și în ultimul minut al timpului regulamentar, când Raul Silva a comis o greșeală flagrantă. A „degajat” în piciorul adversarului, chiar la limita suprafeței de pedeapsă. S-a dictat lovitură de la 11 metri. Antal a trimis în bară. S-a încheiat 1-0 pentru Craiova.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită