Web Analytics
scris sâmbătă, 13.08.2022

CS Mioveni joacă mâine la Severin cu Universitatea Craiova

Mâine, de la ora 16, CS Mioveni va întâlni, la Severin, ocupanta locului trei în ediția precedentă, Universitatea Craiova.
Oltenii nu au pornit prea bine în Superliga și după ceu au remizat în prima etapă cu Sepsi, acasă, 2-2, au continuat cu un egal, 1-1 la U Cluj, o înfrângere acasă, cu Rapid, 0-1 și o victorie în ultimul meci, 2-1 la FC U Craiova. Mioveniul are o remiză cu FCSB și 3 înfrângeri: 0-3 la Hermannstadt, 0-2 cu Farul și 2-4 la CFR. Sezonul trecut, oltenii au trecut de galben-verzi, în ambele aprtide într-o manieră categorică, câștigând 5-2 în Bănie și 3-0 în deplasare.

CS Mioveni joacă mâine la Severin cu Universitatea Craiova

Citește și: Mijlocașul clubului FCSB, Mihai Lixandru, a fost împrumutat la CS Mioveni


”Încheiem o serie de jocuri cu echipe angrenate în Cupele Europene. Ne așteaptă un meci greu. Încercăm să acumulăm puncte, cum am încercat și până acum. Am rămas cu satisfacția, după meciul cu FCSB că am luat un punct cu o echipă foarte foarte bună și cu regretul că am ratat acele ocazii pe final, și puteam câștiga”. a spus antrenorul Pelici înainte de meciul de mâine, din deplasare de la Severin.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită