Web Analytics
scris duminică, 13.11.2022

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Malele a înscris în minutul 87

CFR Cluj s-a impus greu, cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la CS Mioveni, în runda cu numărul 18 din Superliga. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 87. Cristi Manea primește o minge în interiorul careului, întoarce un adversar, centrează perfect, în spatele defensivei adverse, iar Malele reia, din plonjon, și deschide scorul. În urma acestui rezultat, campioana urcă pe poziția a doua a ierarhiei.

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Malele a înscris în minutul 87

Citește și: Fost director la CFR, reținut după ce copiii săi l-au reclamat pentru abuz

Campioana CFR Cluj a început în forță partida de la Mioveni. Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 14, când Oancea, extrema argeșenilor, l-a pus la încercare pe portarul CFR-ului. În minutul 29, Christopher Braun, fundașul lateral stânga al celor de la CFR Cluj, a șutat peste poarta gazdelor.

Prima ocazie a reprizei secunde a avut loc în minutul 61. Claudiu Petrila, extrema CFR-ului, a pierdut mingea în jumătatea adversă. Argeșenii au plecat pe contraatac, dar Carnat a ratat din poziție ideală. În minutul 68, Emmmanuel Yeboah a fost faultat în careu de Garutti, însă arbitrul Horia Mladinovici a fluierat fault în atac. Centralul a fost chemat la marginea terenului, pentru a consulta monitorul VAR. Decizia finală a rămas însă neschimbată. În prelungiri, Bîrligea a trimis și el mingea în poartă. Golul a fost anulat, deoarece tușierul semnalase un fault comis de Malele la Garutti.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...