Web Analytics
scris duminică, 13.11.2022

Fost director la CFR, reținut după ce copiii săi l-au reclamat pentru abuz

Fostul director al Telecomunicații CFR a fost reținut de polițiști, într-un dosar în care este acuzat de violență în familie, pentru că și-ar fi abuzat copiii. Cei care au reclamat abuzurile sunt chiar băieții săi, care își acuză tatăl de fapte greu de imaginat.

Fost director la CFR, reținut după ce copiii săi l-au reclamat pentru abuz

Citește și: A început pelerinajul la biserica „Mavrodolu”, la catafalcul prof. Alexandru Puiu. Primarul Piteștiului, printre primii care au aprins o lumânare

Nicolae Ciprian Vrânceanu urmează să fie audiat. Procurorul va decide dacă cere instanței să fie arestat preventiv. Cei trei băieți ai acestuia și-au pierdut mama în urmă cu doi ani, iar apoi – spun ei – au fost umiliți și amenințați de tatăl lor.  Doi dintre ei, minori, se află acum la la Protecția Copilului.

Citește și: Explozie la Istanbul. Cel puțin șase oameni au murit iar alți 53 au fost răniți

Vrânceanu a fost recent trimis în judecată de DNA într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, iar prejudiciul se ridică la suma de 3 miliarde de lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...