Web Analytics

CS Mioveni câștigă cu emoții la Mediaș. Scor 2-1

de | 11.04.2022 20:05 | Actualitate, Sport

CS Mioveni a câștigat la limită, scor 2-1, meciul cu Gaz Metan Mediaș, ”codașa” din Liga 1.

Argeșenii au fost la conducerea jocului în prima parte a partidei, în timp ce actul secund a fost animat de micile tresăriri de orgoliu ale ardelenilor.

Citește și: Gheorghe Cristian, fostul portar al FC Argeş: „Pe 15 ianuarie 2022 am reintrat în pâine la FC Argeş”

Vizitatorii au deschis scorul la capătul primului sfert de oră, după ce Tomczyk (15) a fost oprit neregulamentar în careu de portarul Grosz și golgeterul echipei, Bogdan Rusu, trimis la punctul cu var. Acesta a fructificat fără emoții lovitura de pedeapsă, ducându-și echipa în avantaj, iar ecartul a fost dublat peste nici opt minute de Tomczyk, care a izbutit primul său gol în Liga 1.

Până la pauză, Mioveni a fost din nou periculoasă, ratând o dublă ocazie la aceeași fază. Tomczyk a luat la țintă bara, de la marginea careului, iar mingea ajunsă la Buziuc a fost expediată defectuos, din fața porții, mult peste trasversală. 

Citește și:  CS Mioveni joacă la Mediaș, acolo unde vara anului trecut a promovat în Liga I

Mediașul, codașa Ligii 1, are punctaj negativ (-13) și este deja condamnată la retrogradare, în timp ce argeșenii sunt momentan pe locul 7 (19 puncte), de baraj, și cu un succes o pot depăși la golaveraj pe Chindia Târgoviște.

foto: GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *