CS Mioveni câștigă cu emoții la Mediaș. Scor 2-1

de | 11.04.2022 20:05 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni a câștigat la limită, scor 2-1, meciul cu Gaz Metan Mediaș, ”codașa” din Liga 1.

Argeșenii au fost la conducerea jocului în prima parte a partidei, în timp ce actul secund a fost animat de micile tresăriri de orgoliu ale ardelenilor.

Citește și: Gheorghe Cristian, fostul portar al FC Argeş: „Pe 15 ianuarie 2022 am reintrat în pâine la FC Argeş”

Vizitatorii au deschis scorul la capătul primului sfert de oră, după ce Tomczyk (15) a fost oprit neregulamentar în careu de portarul Grosz și golgeterul echipei, Bogdan Rusu, trimis la punctul cu var. Acesta a fructificat fără emoții lovitura de pedeapsă, ducându-și echipa în avantaj, iar ecartul a fost dublat peste nici opt minute de Tomczyk, care a izbutit primul său gol în Liga 1.

Până la pauză, Mioveni a fost din nou periculoasă, ratând o dublă ocazie la aceeași fază. Tomczyk a luat la țintă bara, de la marginea careului, iar mingea ajunsă la Buziuc a fost expediată defectuos, din fața porții, mult peste trasversală. 

Citește și:  CS Mioveni joacă la Mediaș, acolo unde vara anului trecut a promovat în Liga I

Mediașul, codașa Ligii 1, are punctaj negativ (-13) și este deja condamnată la retrogradare, în timp ce argeșenii sunt momentan pe locul 7 (19 puncte), de baraj, și cu un succes o pot depăși la golaveraj pe Chindia Târgoviște.

foto: GSP

Acest articol este despre: cs mioveni,gaz metan,meci,scor 2-1

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed