Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

Amalia Lică, trei medalii de aur în finalele individuale la Campionatul European de gimnastică ritmică

Sportiva Amalia Lică a câştigat, joi, trei medalii de aur în finalele pe obiecte ale junioarelor din cadrul Campionatelor Europene de la Budapesta. Lică a obţinut în urmă cu o zi şi aurul pe echipe.

Amalia Lică, trei medalii de aur în finalele individuale la Campionatul European de gimnastică ritmică

Sportiva de 15 ani s-a clasat pe primul loc la cerc, măciuci şi panglică. Românca, antrenată de Adriana Mitroi, a impresionat asistenţa şi specialiştii prin eleganţă, tehnică şi atitudine. Ea este acum cvadruplă campioană europeană de junioare, fiind cea mai valoroasă gimnastă din competiţie. Miercuri seară a obţinut aurul în proba pe echipe, alături de Lisa Garac, notează News.ro. „Veți mai auzi numele Amalia Lică de foarte multe ori în următorii ani”, au scris cei de la Federația Europeană de Gimnastică Ritmică.

Citește și: Expoziție dedicată fotbaliștilor Generației de Aur

„Aur, aur pentru România! Minunea de la gimnastică ritmică, Amalia Lică! Două medalii de aur în finalele pe obiecte ale junioarelor de la Campionatele Europene Budapesta 2024. Amalia, antrenată de Adriana Mitroi, a terminat pe primul loc la cerc și măciuci, impresionând asistența și specialiștii prin eleganță, tehnică și atitudine. Ea este acum triplă campioană europeană de junioare, fiind cea mai valoroasă gimnastă din competiție. Aseară a luat aur la echipe. Bravooo, Amalia! Mândri de tine”, se arată într-o postare pe pagina oficială de facebook a Comitetul Olimpic și Sportiv Român. În acest moment, sportiva noastră este cvadruplă campioană europeană de junioare, fiind cea mai valoroasă gimnastă din competiţie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită