Web Analytics

Cros Caritabil la Câmpulung – „Aleargă pentru binele tău, aleargă pentru schimbare!”

de | 16.03.2021 10:25 | Actualitate

Stadionul CS Muscelul este gazda celei de a doua ediții a Crosului Caritabil Run4Change ce va avea loc in data de 27 martie. Scopul acestui eveniment este mobilizarea tinerilor la mișcare în aer liber.

„Fii cu noi pe 27 martie 2021 la Stadionul CS Muscelul din Câmpulung. Scopul nostru este să mobilizăm copiii, tinerii și adulții la mișcare în aer liber, mai ales acum , în această perioadă când sedentarismul este în creștere. Alergăm împreună pentru sănătatea noastră, dar și pentru a sprijini activitatea copiilor de la Centrul START pentru Autism.

CITEȘTE ȘI Turismul din Argeș, promovat de Minister. Două rute din județ completează lista obiectivelor turistice ale Ministerului Turismului

Dacă iubești adrenalina, mișcarea și vrei să faci un bine celor de lângă tine, hai, afară la… Run4Change!

– KIDS RUN – 400 m pentru copiii intre 5-9 ani inclusiv

– KIDS RUN – 800 m pentru copiii intre 10-14 ani inclusiv

– RUN 1,6 – 1.6 km

– RUN 4.0 – 4km

Primii 250 de participanti care se vor înscrie online vor beneficia de KIT-ul complet al participantului (pe care îl vor ridica de la sediul Centrului START pentru Autism – Str. Dumitru Alimănișteanu, nr. 1.A – lângă autogară), acesta include:

– Tricou personalizat

– Cip cronometrare

– Număr concurs

– Medalie pentru cei care finalizează cursa

Primii 3 clasați, din fiecare categorie, vor primi și premii din partea sponsorului nostru oficial – KAUFLAND prin programul „În stare de bine” și din partea Clubului LIONS ”Negru Vodă” Câmpulung.

Dincolo de sponsorizările oficiale folosite pentru organizarea evenimentului și premii, vă așteptăm pe fiecare dintre voi să susțineți copiii din Centrul START cu o donație – 27 lei (ziua desfășurării competiției) sau, și mai bine multiplul acesteia – 54 lei, 81 lei, 108 lei, etc..la cât mai mult…”, transmit organizatorii.

CITEȘTE ȘI MOZAIC DIN CAIETE RECICLABILE LA CÂMPULUNG

 

 

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii