Cristian Gentea: „Vă cer sprijinul, să păstrăm spațiul verde reamenajat”

de | 12.05.2022 13:37 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Odată cu reamenajarea spațiilor verzi din Pitești, primarul Cristian Gentea vine cu un mesaj către populație. Edilul face apel cu privire la păstrarea locurilor noi amenajate, curate și îngirijite.

”Curățenia și întreținerea spațiilor verzi este o prioritate pentru un oraș civilizat! Întreținem sisteme de irigație, montăm rulouri de gazon, plantăm arbuști, plante decorative și flori.Am finalizat zona Bazin din strada Costache Negri, continuăm pe strada Exercițiu și avem în plan să reamenajăm, în viitor, fiecare metru pătrat de spațiu verde.Înseamnă timp și efort al celor, nu foarte mulți, angajați de la Salpitflor.

Citește și:La Parchetul Piteşti s-a dat clasare, la ÎCCJ – condamnare pentru discriminare

Vă cer sprijinul, să păstrăm spațiul verde reamenajat, să nu mai distrugem ce avem deja frumos, să respectăm și să apreciem munca fizică grea a oamenilor de la spații verzi! Împreună putem schimba atitudinea celor cu mai puțin simț civic.

Piteștiul este oglinda celor care-l locuiesc! Piteștiul este un oraș frumos și curat! Depinde de noi toți cum îl prețuim!”, a transmis edilul.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Dupa ce PSD prin fostii primari Pendiuc si Ionica a betonat tot orasul, spatiu verde ramas pentru reamenajare nu mai este asa mult. Aveti misiune usora…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed