Web Analytics

Cristian Gentea: „Vă cer sprijinul, să păstrăm spațiul verde reamenajat”

de | 12.05.2022 13:37 | Actualitate, Politica si Administratie

Odată cu reamenajarea spațiilor verzi din Pitești, primarul Cristian Gentea vine cu un mesaj către populație. Edilul face apel cu privire la păstrarea locurilor noi amenajate, curate și îngirijite.

”Curățenia și întreținerea spațiilor verzi este o prioritate pentru un oraș civilizat! Întreținem sisteme de irigație, montăm rulouri de gazon, plantăm arbuști, plante decorative și flori.Am finalizat zona Bazin din strada Costache Negri, continuăm pe strada Exercițiu și avem în plan să reamenajăm, în viitor, fiecare metru pătrat de spațiu verde.Înseamnă timp și efort al celor, nu foarte mulți, angajați de la Salpitflor.

Citește și:La Parchetul Piteşti s-a dat clasare, la ÎCCJ – condamnare pentru discriminare

Vă cer sprijinul, să păstrăm spațiul verde reamenajat, să nu mai distrugem ce avem deja frumos, să respectăm și să apreciem munca fizică grea a oamenilor de la spații verzi! Împreună putem schimba atitudinea celor cu mai puțin simț civic.

Piteștiul este oglinda celor care-l locuiesc! Piteștiul este un oraș frumos și curat! Depinde de noi toți cum îl prețuim!”, a transmis edilul.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dupa ce PSD prin fostii primari Pendiuc si Ionica a betonat tot orasul, spatiu verde ramas pentru reamenajare nu mai este asa mult. Aveti misiune usora…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *